Κατευθείαν στο Αγρίνιο θα πάει ο Ματίας Γκέρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Αγρίνιο θα έρθει κατευθείαν ο 20χρονος Χιλιανός αμυντικός μέσος Χόρχε Ματίας Γκέρα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Παναιτωλικό.

Το νεαρό ποδοσφαιριστή συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος ήθελε να τον δει από κοντά προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον ίδιο.

Ο Ματίας Γκέρα γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1991 και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν σύγχρονο αμυντικό μέσο που είναι ιδιαίτερα εξελίξιμος. Ο Γκέρα θα μεταβεί απευθείας από την Αθήνα στο Αγρίνιο και θα αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το Gentikoule επικοινώνησε με τον Αλεσάντρο Ίσις προκειμένου να κάνει το… scouting report του ωστόσο ο πρώην παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ δήλωσε άγνοια για την έλευση του Γκέρα λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από τον ΟΦΗ. Ωστόσο τόνισε ότι πρόκειται για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή που είναι ιδιαίτερα εξελίξιμος και στην Χιλή αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook