Θρήνος στο Ηράκλειο, «έφυγε» ο Μ. Παγωμένος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ηλικία 63 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνo και κηδεύεται αύρο το μεσημέρι από τον Ι.Ν Αφέντη Χριστού, στις Πατέλες. «Ο χαμός του Μανόλη Παγωμένου, είναι μεγάλη απώλεια για την  πόλη του Ηρακλείου, την  κοινωνική ζωή του τόπου και το  χώρο του αθλητισμού» δήλωσε ο Βασίλης Ξημέρης.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης τόνισε για τον χαμό του Μανόλη Παγωμένου «ο χαμός του Μανόλη Παγωμένου, είναι μεγάλη απώλεια για την  πόλη του Ηρακλείου, την  κοινωνική ζωή του τόπου και το  χώρο του αθλητισμού».

Το Ηράκλειο τόσο σε πολιτικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο έγινε πλέον πιο φτωχό καθώς λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί για μία ακόμα φορά την περασμένη Τετάρτη ο Μανώλης Παγωμένος.

Ο Μανόλης Παγωμένος, ο οποίος από την εποχή της Δημαρχίας Μανόλη Καρέλλη στο Ηράκλειο εκλεγόταν πάντα πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος είχε αναπτύξη μια μοναδική σχέση αγάπης με τον κόσμο, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία του στο αθλητικά δρώμενα, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας του Ποσειδώνα. Επί των ημερών του άλλωστε, μαζί με τον Π. Μαρμαρά, η ομάδα των ανατολικών προαστείων είχε φτάσει να πρωταγωνιστεί μέχρι και στην Γ΄ Εθνική, ενώ όπως έλεγε σε όλους μόλις ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του, θα αναλάμβανε ξανά τον Ποσειδώνα για να τον βγάλει από την αφάνεια των τελευταίων ετών.

Η εξώδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο, στις 12.00 το μεσημέρι , στον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού, στις Πατέλες, ενώ η σορός του εκλιπώντος θα εκτεθεί σε προσκήνυμα από τις 9.00 το πρωί.

Αιωνία του η μνήμη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook