Σφοδρή επίθεση Μαχλά σε Αλαφούζο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Νίκος Μαχλάς στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ο “ρουφιάνος”, η “εξυγίανση” του Αλαφούζου και οι γελοίες διαρροές.

Τα Μέσα που ελέγχονται από τον Παναθηναϊκό και κατ’ επέκταση από τον Γιάννη Αλαφούζο συναγωνίζονται το ένα με το άλλο για το ποιο από εκείνα θα κλείσει το στόμα του ΟΦΗ. Και μάλιστα με ύπουλο και χυδαίο τρόπο προσπαθούν να ακυρώσουν όσα συνέβησαν σήμερα το απόγευμα.

Ο Αλαφούζος παρενέβη όταν ο Νίκος Μαχλάς πήρε τον λόγο για να αναλύσει τις θέσεις του ΟΦΗ. “Εμείς δεν πρόκειται να συνηγορήσουμε στην ανομία που θέλει ο ΟΦΗ. Εμείς πληρώνουμε να πληρώσετε και εσείς” ήταν τα λόγια του προέδρου του Παναθηναϊκού με τον Μαχλά να περνάει στην αντεπίθεση και να αναφέρεται σε όσα προηγήθηκαν του αγώνα της προηγούμενης Κυριακής: “Λες για τον Μαρινάκη ότι προκαλεί επειδή κάθισε στον πάγκο στην Λεωφόρο. Εσύ τι έκανες που ήρθες στο Ηράκλειο μόνο και μόνο για να προκαλέσεις με την παρουσία σου; Το γνωρίζεις ότι επικοινώνησα με τον κύριο Κοντονή και συμφωνήσαμε πως το καλύτερο θα ήταν να μην έρθεις στο γήπεδο. Ήρθες μόνο και μόνο επειδή η παρουσία σου θα προκαλούσε επεισόδια και τίποτα παραπάνω”.

Στην συνέχεια, όταν ο Μαρινάκης απάντησε στον Αλαφούζο ο Μαχλάς πήρε ξανά τον λόγο λέγοντας: “Καλά σου λέει και στο λέει στο πρόσωπο σου. Εσύ είσαι ρουφιάνος και πας στα δικαστήρια και τα λες”.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο Παναθηναϊκός με γελοίες διαρροές άφηνε υπονοούμενα για την στάση του Νίκου Μαχλά όπως το ίδιο (γελοία) έκανε και επί Πουλινάκη βάζοντας ξανά “μπροστινό” τον Ολυμπιακό σάμπως και αυτός ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του ΟΦΗ ή έχει καμία σχέση με το τι περνάει ο σύλλογος.. Με εκφράσεις “λίγος” και “παραγωγός προβλημάτων” ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει να ρίχνει μια άνευ προηγούμενου “λάσπη” στον ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook