“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Η αγωνία παρατείνεται στον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι της πρακλειώτικης ΠΑΕ περιμένουν σήμερα την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για την έκδοση των δελτίων των εννιά ποδοσφαιριστών που έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στους Κρητικούς ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η επιτροπή έδωσε προθεσμία μέχρι σήμερα, προκειμένου να προσκομιστούν συμπληρωματικά στοιχεία, στα οποία θα φαίνεται ότι έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές. Και στον ΟΦΗ παρά το γεγονός ότι υποστηρίζουν με παράπονο ότι «μόνο για τον ΟΦΗ γίνονται αυτά, άλλου δεν τα ζητάνε», προσπαθούν να προλάβουν τις ημερομηνίες, ώστε σήμερα να ακούσουν ευχάριστα μαντάτα και να εκδοθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Την ίδια στιγμή ο Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί ο Τζορτζ, ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι είναι θλάση η πρόκειται για τραυματισμό που θα του αφήνει κάποιες πιθανότητες να προλάβει το καθοριστικό ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Γιατί παράλληλα με τις προσπάθειες που γίνονται σε δικαστικό επίπεδο (δελτία, ματς με Ατρόμητο και αφαίρεση τεσσάρων βαθμών) αλλά και τα θέματα της ΦΙΦΑ (Πέσιτς και αφαίρεση έξι βαθμών), είναι ξεκάθαρο πως για να στηριχτεί n οποιαδήποτε προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία θα χρειαστεί να συγκεντρωθούν και βαθμοί. Και το ματς με τον Πανθρακικό είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται ως «παιχνίδια έξι βαθμών», καθώς και η ομάδα της Κομοτηνής έχει στόχο την παραμονή. Η περίπτωση Τζορτζ «καίει» τον Αναστόπουλο, γιατί δεν υπάρχει αντικαταστάτης του (όχι μόνο για αυτόν αλλά για οποιονδήποτε χτυπάει ή συμπληρώνει κάρτες) καθώς αν διαπιστωθεί ότι εχει θλάση θα δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στο ματς με τον Πανθρακικό, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες, ώστε να είναι διαθέσιμος για τη συνέχεια. Στο ματς του Σαββάτου επιστρέφει ο Μερεμπασβιλι.

Sportday

Ούτε χθες εξέδωσε απόφαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τα δελτία των νέων παικτών του ΟΦΗ, καθώς ζητήθηκαν από την κρητική ΠΑΕ πρόσθετα στοιχεία σχετικά με τους διακανονισμούς οφειλών προς παλιούς παίκτες. Οπως ειπώθηκε, η απόφαση θα βγει σήμερα. Κατά τα λοιπά, σαν να μην έφταναν τόσα και τόσα προβλήματα, τραυματίστηκε στην Τρίπολη και ο Μάιρον Τζορτζ και στην ομάδα του Ηρακλείου περιμένουν τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε.

Goal

Η υπόθεση της έκδοσης των δελτίων των εννέα μεταγραφικών αποκτημάτων έρχεται σήμερα ξανά στο προσκήνιο και είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί τον ΟΦΗ. Σήμερα θα ανακοινωθεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ins ΕΠΟ, που ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με τους διοικούντες τον ΟΦΗ, αποδείξεις και έγγραφα για διακανονισμοί περί ληξιπρόθεσμων οφειλών. Επιπλέον, ο Νίκος Μαχλάς εξέφραζε την αισιοδοξία του ότι θα διεξαχθεί το pars με τον Ατρόμητο και θα επιστραφούν οι 4 βαθμοί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook