Aναστόπουλος: «Δίνουμε και την ψυχή μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο Καρπενήσι, αλλά και ρεαλιστής για την προετοιμασία του ΟΦΗ, εμφανίζεται με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 ο Νίκος Αναστόπουλος.

Όπως  είπε «τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους. Ολοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέρουμε το μειονέκτημα μας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες καθώς των πλέι-όφ ξεκινήσαμε αργά. Όμως προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τόνισε ότι «έτοιμοι δεν θα είμαστε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό».

Για την μεταγραφή του Ρόι Κάρολ, τόνισε ότι «είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας. Με την εμπειρία του και την αξία του θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια μας. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις εμπειρίες του Κάρολ».

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα τόνισε πως «δεν μπορώ να μιλάω για ονόματα την ώρα που ψάχνουμε παίκτες. Μιλάω μόνο για τους παίκτες που έχουν υπογράψει στον σύλλογο. Αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι παρά την πίεση του χρόνου που έχουμε, προσπαθούμε να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις».

Ο Αναστόπουλος επιβεβαίωσε την καλή εικόνα που έχει για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Σόουζα, τον οποίο και θα τσεκάρει στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook