“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Εξακολουθούν να αγωνιούν στον ΟΦΗ για το θέμα της έκδοσης των δελτίων των εννέα νέων μεταγραφικών αποκτημάτων αφού ούτε και χθες υπήρξε κάποια σχετική εξέλιξη. Είτε σήμερα είτε το αργότερο μέχρι αύριο, στο Ηράκλειο περιμένουν να γίνει γνωστή η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ με όλα τα μηνύματα που καταφτάνουν να είναι θετικό πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματα η υπόθεση θα έχει λυθεί.

ΦΩΣ

Μέσα σε όλα τα στραβά που έχουν να κάνουν με τον ΟΦΗ τους τελευταίους μήνες προέκυψε και κάτι θετικό. Η διακοπή του πρωταθλήματος, υπό την έννοια ότι θα βρεθεί χρόνος που τόσο πολύ έχουν ανάγκη και οι εναπομείναντες παίκτες για να πάρουν ανάσες, αλλά και π ΠΑΕ προκειμένου να κινηθεί για να ρυθμίσει θέματα (δελτία και ποινές αφαίρεσης βαθμών) ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητες για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η νούμερο ένα προτεραιότητα των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι η αίσια έκβαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία των εννιά παικτών και να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου. Στο κομμάτι αυτό δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη ούτε και χθες με αποτέλεσμα να παρατείνεται η αγωνία των Ηρακλειωτών, αφού είναι δεδομένο πως από την απόφαση αυτή θα φανεί σε μεγάλο βαθμό κατά πόσον ο ΟΦΗ μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Πάντως ευθύς εξαρχής είχε ειπωθεί ότι η απόφαση θα καθυστερούσε και είχε αναφερθεί ως καταληκτική ημερομηνία η αυριανή. Την ίδια στιγμή πάντως στον σύλλογο δεν έκρυβαν την αισιοδοξία τους για την έκβαση της υπόθεσης, ευελπιστώντας να ακούσουν σήμερα τα καλά μαντάτα. Επισήμως πάντως κανείς δεν ήθελε να τοποθετηθεί στην υπόθεση.
Από εκεί και πέρα η προσοχή του Αναστόπουλου αλλά και του ιατρικού τιμ έχε» στραφεί στην περίπτωση του Μάιρον Τζορτζ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά σήμερα. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούσαν για θλάση στο πόδι του Κοσταρικανού επιθετικού, όμως κάτι τέτοιο δεν είχε επιβεβαιωθεί. Παράλληλα ο παίκτης έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και στον ΟΦΗ θεώρησαν προτιμότερο να δηλωθεί να εκτίσει στο ματς με τον Πανθρακικό ώστε ακόμη και πρόβλημα να υπάρχει να είναι έτοιμος στη συνέχεια.

Sportday

Η διακοπή του πρωταθλήματος βοηθάει τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι είναι «υπερφορτωμένοι» τον τελευταίο μήνα. μια και τραβάνε το κουπί 1415 άτομα, όσο είναι όλο το ρόοτερ της ομάδας που έχει δικαίωμα συμμετοχής τους αγώνες. Οσο για τους τραυματίες, τον Μανόλη Ηονιάκη και τον Μάιρον Τζορτζ, ενδεχομένως η αναβολή να τους κάνει να χάσουν λιγότερα παιχνίδια απ* ό.τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook