“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ούτε και χθες δόθηκε λύση στο θέμα της έκδοσης των δελτίων των εννιά ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει συμφωνήσει ο ΟΦΗ ως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Η απόφαση δεν εκδόθηκε χθες, όμως οι άνθρωποι της ηρακλειώτικης παε εξακολουθούσαν να διατηρούν την αισιοδοξία που είχαν από τις προηγούμενες ημέρες, ευελπιστώντας ότι ίσως και σήμερα ολοκληρωθεί η υπόθεση με αίσιο τέλος. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με βάση όσα γίνονται γνωστά από την πλευρά του ΟΦΗ, είναι ότι από την πλευρά της ΕΠΟ προβάλλεται το επιχείρημα ότι «θα πρέπει να εξοφληθούν οι παίκτες, να καταβληθούν τα οφειλόμενα και όχι να γίνει νέος διακανονισμός». Οι νέοι παίκτες του ΟΦΗ πάντως θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ανεπίσημο, έστω, ντεμπούτο με την ομάδα του Ηρακλείου σήμερα το μεσημέρι, καθώς έχει προγραμματιστεί δίτερμα με τον Εργοτέλη στο Βαρδινογιάννειο. Θυμίζουμε ότι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο ΟΦΗ συμφώνησε με τους: Στέλιο Τσουκάνη, Στέφανο Μαρτσάκη, Νίκο Μουστάκη, Παντελή Θεολόγου, Κώστα Κρητικό, Κυριάκο Σαββίδη, Γιάννη Ασλανίδη, Γιάννη Γεωργόπουλο, Κώστα Αποστολόπουλο, οι οποίοι ως τώρα δεν έχουν καταφέρει να αγωνιστούν με την ομάδα του Ηρακλείου. Το ματς θα αρχίσει στις 4 και όπως διευκρινίστηκε οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να το παρακολουθήσουν θα πρέπει να προσέλθουν στις θύρες 8 και 9.

Sportday

Το νέο ΔΧ της Σούπερ Λίγκας που συγκλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα, θα κρίνει και το αν ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Το αίτημα των Κρητικών να συζητηθούν οι ποινές που τους επιβλήθηκαν λόγω οφειλών μπήκε στην ημερήσια διάταξη του συμβουλίου. Συγκεκριμένα, θα συζητηθεί το αν γίνεται να επιστραφούν οι 4 βαθμοί που αφαιρέθηκαν για τις οφειλές στους Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ, αλλά και το αν υπάρχει περίπτωση ορισμού του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Στον ΟΦΗ ελπίζουν ότι η Λίγκα θα εκτιμήσει την προσπάθεια τους να έρθουν σε συμβιβασμό με τους παίκτες και θα ικανοποιήσει το αίτημά τους για επιστροφή των βαθμών. Παράλληλα, οι Κρητικοί υποστηρίζουν ότι όλα είναι ανοιχτά και για την επιστροφή των 6 βαθμών που αφαιρέθηκαν για την οφειλή στον Πέσιτς. 0 ΟΦΗ έχει προτείνει ήδη στον παίκτη να πάρει γύρω στις 50.000 ευρώ (από τις 127.000 που του έχουν επιδικαστεί) για να υπογράψει τον συμβιβασμό και εκτιμούν ότι μπορεί να τον πείσουν μες στην επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ οι ελπίδες σωτηρίας εξαρτώνται από την έκβαση που θα έχει η μάχη των παραγόντων της ΠΑΕ στα γραφεία της διοργανώτριας, ο Νίκος Αναστόηουλος και οι παίκτες του συνεχίζουν τη δουλειά στο γήπεδο. Σήμερα, μάλιστα, θα διεξαχθεί προηονητικό φιλικό με τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ» (ώρα έναρξης 16:00). στο οποίο ο τεχνικός του ΟΦΗ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους οκτώ παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο και δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής (Τσουκάνης. Μαρτσάκης. θεολόγου. Σαββίδης. Κρητικός.Μουστάκης. Ασλανίδης. Γεωργόπουλος).

Goal

Το σίριαλ της έκδοσης των δελτίων των εννέα χειμερινών μεταγραφών συνεχίζεται, καθώς παραμένουν χωρίς δικαίωμα συμμετοχής, με την ΕΠΟ να εξακολουθεί να ρίχνει… άκυρο στον ΟΦΗ. Όπως διέρρευσε, το διαιτητικό δικαστήριο ζητά τα παραστατικά πληρωμών (εξόφληση) των τεσσάρων πρώην ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι οι Βλόνταρτσκικ, Γκέρμπερ, Βάντο και Μπόντορ και όχι διακανονισμό των οφειλομένων. Από την κρητική ΠΑΕ κάνουν λόγο για εμπαιγμό και δεν διευκρινίζουν αν τελικά θα καταβάλουν αυτά τα χρήματα, Προφανώς θεωρούν πως δεν θα… καθαρίσουν με την εξόφληση των προαναφερθέντων παικτών. Οι εννέα νεοαποκτηθέντες, μαζί με τους τρειε νεαρούς που έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, αλλά επίσης δεν μπορούν να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο φιλικό με τον Εργοτέλη, που έχει προγραμματιστεί σήμερα, στις 4 μ.μ., στο «Γεντί Κουλέ». Το μοναδικό ευχάριστο γεγονός είναι πως οι 15 που έχουν απομείνει στο ράστερ και έχουν στερέψει από δυνάμεις, θα πάρουν ανάσες λόγω της διακοπήε (δεν πρόκειται να επιβαρυνθούν στο σημερινό φιλικό). Αλλωστε, τους περιμένουν δύο κολλητά ματς την ερχόμενη εβδομάδα με την Ξάνθη (η ρεβάνς Κυπέλλου την Πέμπτη και για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματα, την Κυριακή). Κατά τα άλλα, τη Δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξει στο ΔΣ της Super League, με το θέμα ins αφαίρεση5 των 4 βαθμών, λόγω του μη ορισμού του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook