«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 1 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε και σήμερα, Σάββατο 1 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ TON ΠΑO ΣΤΟ ΣΔΟΕ!

 Αποφοσισμένος να τραβήξει το σκοινί με τον ΠΑΟ στα άκρα είναι ο Νικος Μαχλάς. Η ολομέτωπη κόντρα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, καθώς η ηρακλειώτικη ΠΑΕ το είπε και το έκανε, καταγγέλοντας τους “πράσινους”  στο ΣΔΟΕ και τη Super League για παραβάση της αθλητικής και φορολογία νομοθεσία.
Όπως αναφέρουν στην καταγγελία τους, που υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Μαχλά, οι «πράσινοι» ελέγχονται για φοροδιαφυγή, μη καταβολή ΦΠΑ και απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ, στην επιστολή προς το ΣΔΟΕ, οι Ηρακλειώτες κατηγορούν τη νομική υπηρεσία της Super League, «…η οποία για λόγους προσωπικής «πολιτικής» δεν ήλεγξε επί σειρά τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναθήναικός».
Καταλήγουν δε πως προχώρησαν στην καταγγελία αυτή«…
ως έχοντες έννομο συμφέρον και για λόγους υγειούς ανταγωνισμού». Η ΠΑΕ ΟΦΗ, με επιστολή στη Super League, ζητεί να συζητηθεί το θέμα των εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκos στο ΔΣ του συνεταιρισμού την προσεχή Δευτέρα, κάτι  που είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν θα συμβεί.
ΦΩΣ: Ανησυχία για την καθυστέρηση των δελτίων
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του ΟΦΗ, αφού βλέπουν ότι ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας έχει μπει στον πάγο για τα καλά και η καθυστέρηση της διευθέτησης του ενδέχεται να αποβεί μοιραία, ως προς την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος φυσικά για τα πολυσυζητημένα δελτία των εννέα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποκτήθηκαν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ΕΠΟ επιμένει στην αρχική της θέση και ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται να τα εκδώσει αν δεν εξοφληθούν οι Βάντο Μποντόρ,  Βλόνταρτσουκ και Γκέρμπερ, με αποτέλεσμα να «κολλάει» η διαδικασία και να αυξάνεται κατακόρυφα η αγωνία στο «μελανόλευκο στρατόπεδο». Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι το συγκρότημα από το Ηράκλειο έχει μείνει μόλις και μετά βίας με 16 παίχτες, ενώ αν δεν αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι «νέοι» θα αναγκαστεί να παραταχθεί στα επόμενα ματς με 14, καθώς ο Μονιάκης είναι τραυματίας και ο Μερεμπασβίλι τιμωρημένος, εξαιτίας καρτών! Δεν απαιτούνται γνώσεις… πυρηνικής φυσικής για να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε ότι έτσι η χρονιά δεν βγαίνει και ο στόχος για «σωτηρία» φαντάζει πλέον ως δύσβατος ανήφορος… Οι ιθύνοντες του «Ομίλου» πάντως δεν καταθέτουν τα όπλα και δηλώνουν αποφασισμένοι για μάχη μέχρις εσχάτων.
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, οι Κρητικοί παλεύουν για τους τέσσερις βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν για τον μη ορισμό της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύριο στο πολυαναμενόμενο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας και ουδείς μπορεί να προβλέψει την κατάληξη της υπόθεσης.
Να θυμίσουμε ότι ο ΟΦΗ είναι 17ος, με 14 πόντους λιγότερους από τον 14ο Πλατανιά, που βρίσκεται μια θέση πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Κατά τα άλλα, η ΠΑΕ κατήγγειλε τον Παναθηναϊκό στο ΣΔΟΕ και τη διοργανώτρια αρχή για παραβάσεις της αθλητικής και φορολογικής νομοθεσίας. Σύμφωνα με το έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του προέδρου Νίκου Μαχλά, οι «πράσινοι» έλεγχονται για φοροδιαφυγή, μη καταβολή ΦΠΑ και απιστία σε βαθμό κακουργήματος! Σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Αναστόπουλος είδε στο φιλικό με τον Εργοτέλη την άμυνά j του να παρουσιάζει για ακόμη μια φορά σημαντικά κενά και να υποπίπτει σε τραγικά λάθη. Ωστόσο ο «αλενατόρε» μπορεί να ελπίζει για κάτι καλύτερο στο μέλλον αν αναλογιστεί την άκρως ικανοποιητική εικόνα που παρουσίασαν οι Μαρτσάκης, Αποστολόπουλος, Σαββίδης, Τσουκάνης και Χίζι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook