Δεν προλαβαίνουν Κιάσσος – Καμπάνταης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια πεντάδα απουσιών συμπληρώσε ο ΟΦΗ εν όψει του δύσκολου αγώνα με την Ηλιούπολη την προσεχή Κυριακή αφού νοκ άουτ τίθενται και οι Κιάσσος, Καμπάνταης. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου συνεχίζουν να αισθάνονται ενοχλήσεις και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατόν να τεθούν στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την αναμέτρηση επί αθηναϊκού εδάφους.

Με την απουσία των παραπάνω ποδοσφαιριστών, συμπληρώνεται μια πεντάδα απόντων για τον ΟΦΗ καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί ήδη οι τραυματίες Ερόλ Μπουλούτ, Σαΐμπου Γιακούμπου και ο τιμωρημένος Παπουλής. Πάντως, παρ’ όλες τις απουσίες, στις τάξεις των ποδοσφαιριστών υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο ΟΦΗ μπορεί να φύγει νικητής από την Ηλιούπολη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της απευθείας ανόδου.

Ωστόσο, η απουσία που προβληματίζει περισσότερο από κάθε άλλο, είναι αυτή του Λεωνίδα Καμπάνταη καθώς ο 30χρονος επιθετικός θα απουσιάσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και αναμφίβολα φάνηκε η απουσία του από τους αγώνες με τον Πανθρακικό και τον Εθνικό.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι της Ηλιούπολης, ο “Αναστό” δεν “άνοιξε τα χαρτιά του” στην προπόνηση της Πέμπτης αλλά η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν έχει και αρκετές επιλογές στην διάθεση του.

Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Μπόζινταρ Τάντιτς στο αρχικό σχήμα με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό. Επιπλέον, επιστρέφουν στην διάθεση του προπονητή τους οι Αγρίτης, Μπούρμπος που εξέτισαν την τιμωρία τους.