“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 2 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ένα ευχάριστο νέο αναζητούν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, προκειμένου να πάρουν κουράγιο και να συνεχίσουν με περισσότερη αισιοδοξία την προσπάθειά τους για τη σωτηρία της ομάδας. Οι «μελανόλευκοι» κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα τα τελευταία 24ωρα, καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις, που ενδέχεται να καI θορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Ομίλου. Πρώτα από όλα, στο πολυαναμενόμενο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, θα τεθεί επί τάπητος, μεταξύ άλλων, η πολύκροτη υπόθεση Λόπεθ. Να θυμίσουμε ότι οι οφειλές των Κρητικών στους δύο Ισπανούς είχαν ως αποτέλεσμα την αφαιρεί ση τεσσάρων βαθμών και τον μη ορισμό της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες της ηρακλειώτικης ομάδας ευελπιστούν ότι αυτή τη φορά θα δικαιωθούν για το παραπάνω «καυτό» θέμα και θα πάρουν πίσω τους πόντους, τους οποίους, κακά τα ψέματα, τους κατέκτησαν με την αξία τους στους αγωνιστικούς χώρους. Ουδεις είναι σε θέση να προβλέψει την «ετυμηγορία» της διοργανώτριας αρχής, αλλά επικρατεί πίστη από πλευράς «Γεντί Κουλέ» για την πολυπόθητη δικαίωση. Παράλληλα, εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να βρεθεί λύση και σε ένα άλλο εξίσου κομβικής σημασιάς ζήτημα. Πρόκειται για την έκδοση δελτίων σε εννέα ποδοσφαιριστές, που αποκτήθηκαν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει μείνει με 16 παίκτες όλους κι όλους και θέλει όσο τίποτα να μπορεί να χρησιμοποιήσει εκείνους που αποκτήθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Η χρονιά δεν βγαίνει όπως είναι η ισχύουσα κατάσταση και οι διοικητικοί παράγοντες της ομάδας ελπίζουν ότι εντέλει θα βγάλουν άκρη και θα εκδώσουν τα χαρτιά των νέων παικτών.

Sportday

Η εβδομάδα της αλήθειας είναι αυτή για τον ΟΦΗ. Ο Νίκος Αναστόηουλος περιμένει να δει τι θα γίνει, τελικά, με το «σίριαλ» των δελτίων των νεοαποκτηθέντων, αλλά και την επιστροφή ή μη των βαθμών που αφαιρέθηκαν λόγω της υπόθεσης Λόπεθ. Από τις συγκεκριμένες αποφάσεις θα εξαρτηθεί, μια και καλή, αν έχει ουσιαστικό νόημα η προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ. Σε δεύτερη μοίρα, αλλά με διάθεση εκ μέρους των Κρητικών να το παλέψουν, έρχεται το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης στα Πηγάδια. Το 1-1 του πρώτου αγώνα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι και απαγορευτικό. Πάντως, ο τεχνικός του ΟΦΗ και οι παίκτες λένε ότι θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Goal

Δύσκολα θα βγει άσπρος καπνός στο συμβούλιο rns Super League για τον ΟΦΗ. Αλλη μια Δευτέρα στην οποία στον ΟΦΗ τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά από νωρίς είναι η σημερινή καθώς ένα ακόμη συμβούλιο της Super League θα διεξαχθεί. Οι Κρητικοί θα περιμένουν με αγωνία την απόφαση της Λίγκας γιατην υπόθεση των Ζόρντι και Χόρχε Λόπεζ τους οποίους έχουν εξοφλήσει, με προσδοκία την επιστροφή των τεσσάρων βαθμών. Πάντω$ οι τελευταίεε πληροφορία που έφταναν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο ανέφεραν πως πολύ δύσκολα θα ληφθεί απόφαση καθώς οι υποθέσεις που βρίσκονται προς συζήτηση είναι πολλές και με μεγαλύτερη προτεραιότητα.
Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο αυτό το ζήτημα όσο και το θέμα του ορισμού του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι στην έκτη θέση συζήτησης της ημερήσιας διάταξης της Λίγκας.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίkos Αναστόπουλος θα ξεκινήσει από σήμερα την προετοιμασία για το παιχνίδι του κυπέλλου μετην Ξάνθη, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του και στο ενδεχόμενο η ομάδα να καταφέρει να εκδώσει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, που στο φιλικό με τον Εργοτέλη έδειξαν πως μπορούν να δώσουν μια νέα πνοή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook