“Στενοχωρήθηκα που έφυγα από τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κάρλος Μιλιάζες μίλησε στην “Ώρα για Σπορ” και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΟΦΗ ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτεται να μείνει μόνιμα στο Ηράκλειο.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ για 1,5 χρόνο και μιλώντας στην εφημερίδα αναφέρθηκε στις στιγμές που έμειναν χαραμένες στο μυαλό του. Μιλώντας για το τελευταίο παιχνίδι που φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” κόντρα στην Κέρκυρα κάνοντας μάλιστα χατ τρικ τόνισε ότι «δεν ήταν οριστικό ότι θα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά κατά βάθος το ήξερα. Γι’ αυτό και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Ουσιαστικά ήταν ένα ρίσκο για μένα αυτός ο αγώνας, καθώς δεν ήξερα με ποια εντύπωση θα φύγω. Η χαρά για τα τρία γκολ ήταν απερίγραπτη, αλλά στο τέλος, τα συναισθήματα ήταν περίεργα. Όλη η αγάπη του κόσμου, ο οποίος θεωρώ ότι είναι η μεγάλη δύναμη του ΟΦΗ, με έκανε να χαίρομαι και να στεναχωριέμαι ταυτόχρονα, που φεύγω. Ουσιαστικά, οι οπαδοί της ομάδας και η αγάπη τους προς εμένα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα να μείνω και τη δεύτερη χρονιά, παρόλα τα προβλήματα».

Ο Μιλιάζες αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του συμπατριώτη του, Ρικάρντο Σα Πίντο υπογραμμίζοντας ότι: «Δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι σωστή κίνηση να μην κρατήσει τον προπονητή (σ.σ. Ρικάρντο Σα Πίντο) που «έφτιαξε» αυτή την ομάδα, που την έφτασε μέχρι εκεί που την έφτασε. Γνώμη μου είναι ότι η διοίκηση έπρεπε να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει». Ενώ για την πιο έντονη στιγμή που θυμάται από τον 1,5 χρόνο που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει το φινάλε της προηγούμενης χρονιάς κόντρα στην Ξάνθη: «Σίγουρα είναι το τελευταίο παιχνίδι, τα τρία γκολ, αλλά και ο περσινός αγώνας με την Ξάνθη που κερδίσαμε 3-2.Ήταν πολύ έντονο. Οι αντίπαλοι ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή και όλοι πίστευαν και έλεγαν ότι θα το… δώσουμε το ματς. Έτσι, κλείσαμε πολλά στόματα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook