Kάλεσμα σε Ερασιτέχνη και ΠΑΕ από τον Σύλλογο Μετόχων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Μετόχων καλεί σε κοινή σύσκεψη και ανταλλαγή απόψεων λόγω των ανοιχτών μετώπων που υπάρχουν τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ και αντιπροσωπείας φιλάθλων που αγωνιούν για το αύριο του Σωματείου,πάρθηκε απόφαση να κληθούν σε κοινή σύσκεψη και ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση θεμάτων που αφορούν την ΠΑΕ, οι θεσμικοί παράγοντες που εμπλέκονται ,δηλαδή ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ,όπου η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόρριψη της έφεσης του ΟΦΗ για την έκδοση των δελτίων των εννέα ποδοσφαιριστών, αυτή η κοινή σύσκεψη είναι επιτακτική .

Ο Ερασιτέχνης Ο.Φ.Η. σαν θεματοφύλακας που είναι έχει καθήκον και υποχρέωση να ανταποκριθεί πράγμα που είμαστε βέβαιοι ότιθα συμβεί άμεσα.

Υπάρχουν θέματα που αφορούν όλη την οικογένεια και χρήζουν αντιμετώπισης και επείγουν. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που καθορίζουν το μέλλον της ΠΑΕ και γενικά του ΟΦΗ θα πρέπει όλοι μαζί σαν μια γροθιά να βαδίσουμε για το μέλλον και να προστατεύσουμε την πολύχρονη ιστορία του.

Για την ακριβή ημερομηνία θα ενημερωθείτε εντός των ημερών απο τα γραφεία του ΑΣ Ο.Φ.Η.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook