Eβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων έρχεται για τον ΟΦΗ με την ομάδα να κινείται μεταγραφικά σε διάφορα μέτωπα .

Μπαράζ ανακοινώσεων αναμένεται να έχουμε την εβδομάδα που μας έρχεται από τον ΟΦΗ. Βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μάλιστα 6 μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τον ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει το Σάββατο στο “Γεντί Κουλέ” τον Ατρόμητο.

Το γεγονός πως η πρεμιέρα πλησιάζει ενισχύει και την ανάγκη για άμεση ενίσχυση σε κάποιες θέσεις για την ομάδα. Οι περιπτώσεις των Μπερνς και Σουμπίνιο πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι καθώς απομένουν τυπικές λεπτομέρειες.  Έτσι με τις δύο αυτές προσθήκες ο ΟΦΗ ενισχύεται σημαντικά στον άξονα με τον ερχομό του Βραζιλιάνου αλλά για στις πτέρυγες με την απόκτηση του Αυστραλού προσθέτοντας ταχύτητα στο παιχνίδι του, κάτι που είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των δύο αυτών παικτών.

Τι “παίζει” με Ονουάτσι

Το Gentikoule σας ενημέρωσε από χθες για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον παίκτη.Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει δείξει τα τελευταία δύο χρόνια στην Καβάλα την αξία του αποτελώντας μία πολύ καλή λύση για οποιονδήποτε προπονητή ήταν στην ομάδα, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην επίθεση κάτι που αποδεικνύουν και οι αριθμοί καθώς ο 27χρονος επιθετικός σκόραρε σχεδόν 1 γκολ ανά δύο παιχνίδια, σημειώνοντας 17 σε 40 συμμετοχές. Το ιδιαίτερα ψηλό κασέ του για τα δεδομένα του ΟΦΗ αποτελεί ένα “αγκάθι” όμως οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν μια υπέρβαση για τον συγκεκριμένο παίκτη. Το γεγονός πως ο παίκτης πριν περίπου δύο εβδομάδες δεν πέρασε τις εργομετρικές εξετάσεις αν και ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Ομόνοια είναι κάτι που γνωρίζουν στην ομάδα και θα δείξουν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το κομμάτι σε περίπτωση που οι δύο πλευρές έρθουν σε καταρχήν συμφωνία.

Οι περιπτώσεις Μενδρινού-Δημούτσου

Στον ΟΦΗ όπως σας ενημερώσαμε από το Σάββατο υπάρχει επαναπροσέγγιση με τον Κώστα Μενδρινό. Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Νίκο Αναστόπουλο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον ΠΑΣ Γιάννενα και το γεγονός πως δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, επαναδραστηριοποίησε το ενδιαφέρον της ομάδας για τον παίκτη. ΟΦΗ και Μενδρινός θα τα πουν τις επόμενες μέρες με σκοπό να βρεθεί κοινή γραμμή πλεύσης και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Ελίνι Δημούτσο ο ΟΦΗ φαίνεται να έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη. Το προσιτό κασέ του και η ταχύτητα του είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από την διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο ο παίκτης δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα και βρίσκεται στα υπόψιν.

Κλείνει Βάντο

Από την στιγμή που ο Νίκος Αναστόπουλος άναψε το πράσινο φως, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να αποτελέσει μία από τις μεταγραφές για τον ΟΦΗ το φετινό καλοκαίρι. Ο έγχρωμος μπακ έδειξε ιδιαίτερα καλά στοιχεία στην προετοιμασία της ομάδας και οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν να δείξει κάτι ανάλογο και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος από τη στιγμή που θα αποκτηθεί.

Με λίγα λόγια αναμένεται μια “καυτή” εβδομάδα για τον ΟΦΗ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να τρέχουν ώστε να ολοκληρωθεί το ροστερ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook