Μπούρμπος: “Θέλω να παίξω με τον Ατρόμητο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Χρήστος Μπούρμπος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ έδωσε το στίγμα για την προετοιμασία της ομάδας εν όψει της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπούρμπος στο επίσημο site του ΟΦΗ:

Για τον τραυματισμό του και το αν προλαβαίνει το ματς με τον Ατρόμητο: «Το πρόβλημα που είχα στο δεξί πόδι έγινε αιτία να μην ακολουθήσω όλο το πρόγραμμα στο Καρπενήσι. Όμως πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω. Προσωπικά θέλω να αγωνιστώ με τον Ατρόμητο, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από την μαγνητική. Εάν το πρόβλημα είναι μόνο από το αιμάτωμα, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανένα θέμα».

Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι: «Στις δύο βδομάδες που είμαστε στο Καρπενήσι, έγινε καλή δουλειά. Είχαμε πολύ τρέξιμο, φυσικά μπάλα και νομίζω ότι βάλαμε δυνατές βάσεις για τη νέα σεζόν. Η ομάδα με τους νέους παίκτες που θα επιλέξει η τεχνική ηγεσία, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ το πάθος που έχουμε όλοι οι παίκτες για την ομάδα μας».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τους στόχους του ΟΦΗ τη νέα χρονιά: «Η μόνη σκέψη που υπάρχει στο μυαλό μας είναι πώς η ομάδα μας θα μπορέσει να σημειώσει όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα. Φυσικά δεν πρέπει να βλέπουμε μακριά. Η προσοχή μας πρέπει να είναι μόνο στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο ματς, όμως είναι βέβαιο ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να πάρει ο ΟΦΗ τους τρεις πόντους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook