“Η κατάσταση είναι ψυχοφθόρα για τον λαό του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απογοητευμένος και απηυδισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος τόνισε ότι πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις. “Ελπίζω να εκτιμήσει ο κόσμος την προσπάθεια μας” πρόσθεσε ο 28χρονος μέσος.

Ο Πατρινός μέσος είπε αρχικά πως «δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τον αγώνα και το αγωνιστικό κομμάτι. Παίζαμε χωρίς να έχουμε αλλαγή στον πάγκο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε με δέκα παίκτες και ο ένας ήταν τραυματίας. Παίζουμε με άνισους όρους. Δεν ξέρω που φταίμε εμείς, που φταίει η Λίγκα ή η ΕΠΟ ή δεν ξέρω και εγώ ποιος. Πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις, είτε η ομάδα να προχωρήσει αξιοπρεπώς και να τερματίσει το πρωτάθλημα, είτε δεν ξέρω και εγώ τι να γίνει. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Είναι πολύ ψυχοφθόρα για μας και τον κόσμο, το λαό του ΟΦΗ. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να βρεθεί μια λύση πολύ άμεσα».

Και για ένα παιχνίδι όπως το χθεσινό, τι να πει κανένας με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο να σχολιάζει λέγοντας ότι «για ένα ημίχρονο το καταφέραμε στο 1-1. Ολα τελείωσαν όταν δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και ήμασταν με δέκα παίκτες. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας, δώσαμε και το εαυτό μας. Δεν έχουμε κάτι άλλο. Ελπίζω να το εκτιμήσει αυτό ο κόσμος. Οτι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook