Δεν σέβονται τίποτα, πήγαν Σάββατο το ματς με ΠΑΣ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανένας σεβασμός πλέον σε 14 ποδοσφαιριστές που παίζουν συνεχώς με την Λίγκα να πηγαίνει το παιχνίδι Σάββατο αντί για Δευτέρα που ήταν προγραμματισμένο. Δευτέρα πήγαν τον Πλατανιά!

Σε έναν – υποτιθέμενο – συνεταιρισμό όπου οι ΠΑΕ φροντίζουν να υπάρχει θεμιτός ανταγωνισμός μεταξύ των μελών του, η Σούπερ Λιγκ δείχνοντας ότι δεν δείχνει κανέναν σεβασμό προς τον ΟΦΗ, τον υποχρεώνει να παίζει κάθε 2 ημέρες δίχως να πάρει ανάσα! Έτσι, μετά το παιχνίδι της Κυριακής στην Κέρκυρα και το αυριανό, καλώς εχόντων των πραγμάτων, κόντρα στον Πανθρακικό έρχεται η Σούπερ Λιγκ και αλλάζει ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Το ματς είχε προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου και τελικά άλλαξε ημερομηνία καθώς θα γίνει το Σάββατο 21 του μήνα!

Την ίδια ώρα η Σούπερ Λιγκ άλλαξε την ημερομηνία του αγώνα του Πλατανιά με την Καλλονή που είχε προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο και το πήγε Δευτέρα χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό. Τα golden boys της Σούπερ Λιγκ με ετήσιες απολαβές άνω των 100.000 ευρώ δρουν ανεξέλεγκτα και χωρίς κανέναν δισταγμό βιάζοντας την κοινή λογική…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook