Γκατούζο: «Θα ήθελα τον πάγκο της Μίλαν»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε δηλώσεις του ο Τζενάρο Γκατούζο δεν αρνήθηκε τον πάγκο των «ροσονέρι», αλλά τόνισε πώς είναι μακριά ακόμη από το επίπεδο αυτό!

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ και τέως σούπερ σταρ των «ροσονέρι» αποτελεί ίνδαλμα στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου, με συνέπεια ο λόγος του να μετρά στις δύσκολες στιγμές που περνούν φέτος οι Μιλανέζοι. Έχοντας πρώην ποδοσφαιριστές της Μίλαν αναλάβει τις τύχες της ομάδας (όπως οι Ζέεντορφ και Ιντσάγκι), η πρώτη ερώτηση είναι ευνόητη για τον εκρηκτικό Ιταλό.

Στο ενδεχόμενο ν΄ αναλάβει το σύλλογο στον οποίο λατρεύτηκε ο 37χρονος Γκατούζο απάντησε πώς θα το ήθελε, τονίζοντας, πάντως, ότι αυτή η προοπτική δεν είναι και η πλέον κοντινή. Μιλώντας στην τηλεόραση της RAI σχολίασε μεταξύ άλλων: «Άφησα τη Μίλαν όταν ήρθε ο καιρός να γίνει αυτό, αλλά είναι η ομάδα που έχει ακόμη τη μεγαλύτερη θέση στην καρδιά μου. Έπαιξα δεκατέσσερα χρόνια κι ένιωσα σαν Πρόεδρος και προπονητής.

Μακάρι κάποια ημέρα να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να μπορέσω να γυρίσω, αλλά αυτό έχω την αίσθηση πώς αργεί ακόμη. Μία ημέρα πιθανώς και να γίνει. Η Μίλαν πρέπει να πραγματοποιήσει επανεκκίνηση. Η οικογένεια Μπερλουσκόνι έχει κάνει θυσίες για το σύλλογο τα τελευταία 25 χρόνια, νικώντας τρόπαια. Αυτή τη στιγμή είναι μία νεφελώδεις περίοδος για την ομάδα κι αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook