Στα όρια τους οι παίκτες – δεν έγινε η προπόνηση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι να πει κανείς για αυτά τα παιδιά; Για 14 παιδιά που δίνουν τον δικό τους μοναχικό αγώνα που δεν βλέπουν κανέναν με αποτέλεσμα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Το κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών δεν ήταν και το καλύτερο. Ειδικά μετά από όσα έγιναν χθες το απόγευμα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό όπου γράψαμε ότι υπάρχει μεγάλο κλίμα απογοήτευσης από το γεγονός ότι δεν υπήρξε άνθρωπος από την ΠΑΕ, πέραν του Γεωργακάκη που ήταν στα αποδυτήρια, για να πιάσει να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Έτσι σήμερα οι ποδοσφαιριστές πήγαν στο “Βαρδινογιάννειο”, συζήτησαν με το Νίκο Αναστόπουλο, μάζεψαν τα πράγματα τους και δεν έκαναν προπόνηση. “Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Είμαστε ολομόναχοι και βλέπουμε μόνο τον προπονητή. Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να μας πει μια κουβέντα. Χθες δίναμε αγώνα και δεν ήταν άνθρωπος στο γήπεδο” έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο “Βαρδινογιάννειο” παίρνοντας τα πράγματα τους και φεύγοντας από το αθλητικό κέντρο!

Ο Νίκος Αναστόπουλος τους ζήτησε να κάνουν υπομονή μέχρι την Παρασκευή περιμένοντας τα νέα από την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων και αν η απόφαση είναι αρνητική τότε μπαίνουν τίτλοι τέλους! Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι πως την ίδια ώρα που χρειάζεται να δοθεί σε Λόπεζ, Μποντόρ ένα ποσό που ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πάρει καθόλου χρήματα. Και εδώ γεννάται το ερώτημα: Από την στιγμή που ο ΟΦΗ υποβιβάζεται αγωνιστικά γιατί τα χρήματα να μην τα πάρουν εκείνοι που έχουν μοχθήσει εδώ και καιρό αντί για περιπτώσεις όπως Μποντόρ κτλ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook