Μιλιάζες: “Nα σταματήσουν οι μ@λ@κίες και o OΦΗ να επανέλθει εκεί που αξίζει”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε συνέντευξή του στο Contra.gr, ο Κάρλος Μιλιάζες, ευχήθηκε να σταματήσουν οι μ@λ@κίες προκειμένου ο “όμιλος” να επανέλθει στη θέση που του αξίζει.

Ο έμπειρος άσος με το φαρμακερό αριστερό πόδι μίλησε μεταξύ άλλων  για τον ΟΦΗ, τον Λεβαδειακό, τον Ρικάρντο Σα Πίντο, τον Άλαν Πουλίδο και τα… περίεργα κουρέματά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

– Ποιες είναι οι ομοιότητες και ποιες οι διαφορές μεταξύ Κρήτης και Λιβαδειάς;

“Η Λιβαδειά βρίσκεται δίπλα σε βουνά και υπάρχουν περισσότερα χωριά τριγύρω. Η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο, τουριστικό νησί, έχει θάλασσα… Οι άνθρωποι, πάντως, είναι ίδιοι. Έχουν ανάλογη συμπεριφορά και διάθεση”.

– Ο ΟΦΗ έχει πολλά οικονομικά προβλήματα. Στον Λεβαδειακό τι κατάσταση επικρατεί;

“Είμαστε καλά. Η διοίκηση είναι συνεπής απέναντί μας, υπάρχει οργάνωση και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα”.

– Όταν έφυγες από τον ΟΦΗ είχες προτάσεις από τρεις ελληνικές ομάδες; Γιατί επέλεξες τον Λεβαδειακό;

“Ναι από τρεις. Το μόνο που θα πω είναι ότι η μία βρίσκεται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Σε μία ομάδα με ήθελε μόνο ο προπονητής, σε άλλη μόνο ο πρόεδρος… Εγώ προτίμησα τον Λεβαδειακό που με ήθελαν όλοι. Ο πρόεδρος ήταν ειλικρινής απέναντί μου από την αρχή”.

– Η άποψή σου για τον Ρικάρντο Σα Πίντο;

“Έχει νοοτροπία νικητή. Παθιάζεται, δεν του αρέσει να χάνει με τίποτα και αυτό το μεταδίδει στους ποδοσφαιριστές. Και με την Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ να παίξει αντίπαλος, θα κάνει τα πάντα για να νικήσει”.

– Μία σύγκριση μεταξύ ελληνικού και πορτογαλικού πρωταθλήματος;

“Είναι διαφορετικά. Στην Πορτογαλία το ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο και πιο τεχνικό, ενώ στην Ελλάδα πιο δυνατό. Πολλές ομάδες της Super League προσέχουν την άμυνά τους”.

– Πώς βλέπεις τον Λεβαδειακό;

“Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, τον Ιανουάριο ενισχύθηκε αρκετά και πιστεύω ότι αν τα νέα πρόσωπα προσαρμοστούν, ο Λεβαδειακός θα γίνει ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν”.

– Πώς κρίνεις τον Άλαν Πουλίδο;

“Πολύ καλός παίκτης και σπουδαίος χαρακτήρας. Πιστεύω ότι θα εξελιχθεί”.

– Τι θα ήθελες να προσθέσεις για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του που σε εκτιμά ιδιαίτερα;

“Δεν ξέρω αν είναι προτιμότερο να πέσει στη δεύτερη κατηγορία ή να αρχίσει από το μηδέν στην τρίτη κατηγορία. Ελπίζω να σταματήσουν οι μ@λ@κίες και η ομάδα να επανέλθει στη θέση που της αξίζει. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές στην Κρήτη. Δεν ξεχνάω την αγάπη του κόσμου κι ελπίζω να δουν ξανά σύντομα την ομάδα τους εκεί που θέλουν”.

– Μπορείς να φανταστείς το μέλλον σου και της οικογένειάς σου στην Ελλάδα; (σ.σ. τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μιλιάζες εξακολουθούν να μένουν στο Ηράκλειο)

“Γιατί όχι; Μας αρέσει η Ελλάδα και οι άνθρωποι”.

– Ένα σχόλιο για τα μαλλιά σου. Συνδέεται με κάποιο γούρι;

“Όχι, όχι. Από μικρός μου άρεσε να αλλάζω συχνά look. Κάθε νέος κάνει τρέλες”.

25

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook