Σκέψεις για συνέντευξη τύπου από Μαχλά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σκέψεις για να δώσει συνέντευξη τύπου το πρωί του Σαββάτου έχει ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τις σκέψεις του σχετικά με το τι θα γίνει με το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι ελπίδες για παραμονή της ομάδας στην κατηγορία δεν υπάρχουν, επίσης μετά την φυγή Λόρια και Μεραμπασβίλι, η ομάδα μετά βίας συμπληρώνει 11αδα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο ΟΦΗ φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βγάλει με το υπάρχουν ρόστερ το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο Νίκος Μαχλάς δεν αποκλείεται να ανοίξει τα χαρτιά του το πρωί του Σαββάτου με συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει, εφόσον πάρει αυτή την απόφαση κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ έκαναν λόγο για υποκριτική στάση της Λίγκας σ’ ότι αφορά το θέμα τους: “Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ορίστηκε κανονικά, ενώ αυτό με τον Ατρόμητο όχι. Μας είχαν στήσει παγίδα. Το ματς ορίστηκε μόνο και μόνο για να μην ενεργοποιηθούν ποινές από τη Nova και πληρώσουν οι άλλες ομάδες από την τσέπη τους!”

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook