Βγαίνουν σε κυκλοφορία 4.500 «μαγικά χαρτάκια» για το ματς με τον Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία 4.500 περίπου εισιτήρια για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο ενώ το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Ανάρπαστα αναμένεται να γίνουν τα εισιτήρια του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον κόσμο του ΟΦΗ να είναι έτοιμος να δημιουργήσει μια “καυτή” ατμόσφαιρα η οποία θα σπρώξει στη νίκη την ομάδα. Τα εισιτήρια του αγώνα με τους Περιστεριώτες αναμένεται να κυκλοφορήσουν την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη μιας και αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού.

Στην διάθεση του κόσμου αναμένεται να τεθούν περίπου 4.500 εισιτήρια και σε συνδυασμό με τα 3.000 εισιτήρια διαρκείας που ήδη έχουν “φύγει” αναμένεται να φέρουν στο γήπεδο περισσότερους από 6.000 – 6.5000 φιλάθλους του ΟΦΗ. Άλλωστε, η ομάδα επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ έπειτα από δύο χρόνια απουσίας και όπως γίνεται κατανοητό, το Σάββατο είναι μια ημέρα γιορτής για τον κόσμο που ξαναβλέπει τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook