“Μια ζωή ΟΦΗ…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το τέλος εποχής δεν ήταν μόνο για τον ΟΦΗ αλλά και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές με αρκετούς εξ’ αυτών να έχει φορέσει ΜΟΝΟ την φανέλα του ΟΦΗ σε τόσα χρόνια επαγγελματικής καριέρας.

Και δεν αναφερόμαστε στους πιτσιρικάδες (Φαζός, Δαμιανάκης, Μαραθιανός, Μπολάκης, Μανιδάκης) που έγιναν επαγγελματίες φέτος και έκαναν ντεμπούτο στην Σούπερ Λιγκ. Ο Μανώλης Μονιάκης ήταν στον ΟΦΗ από το 2007, με ένα μικρό διάλειμμα διάρκειας έξι μήνων, αγωνίστηκε στην Σούπερ Λιγκ μόνο με τα “ασπρόμαυρα” ενώ ο Αλέξης Περογαμβράκης έγινε επαγγελματίας το 2009 και κατάφερε μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια να περάσει καλές και κακές στιγμές.

Ο “Πέρο” με δάκρυα στα μάτια αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο πέταξε την φανέλα του στην Θύρα 4 και δεν έκρυβε τα βουρκωμένα μάτια του. “Δεν θυμάμαι στην ζωή μου τίποτα άλλο από ΟΦΗ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον κόσμο. Εύχομαι η ομάδα να βρει ξανά τον δρόμο της και να γίνει ξανά μεγάλη ώστε να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε” ήταν τα τελευταία λόγια του 27χρονου επιθετικού πριν φύγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook