Τον γύρο της Ευρώπης έκανε ο υποβιβασμός του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ παραμένει μεγάλο μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε με τα δημοσιεύματα αρκετών χωρών της Ευρώπης που ασχολήθηκαν με όσα έγιναν το Σάββατο.

Η Πορτογαλία λόγω και της παρουσίας του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο του ΟΦΗ την προηγούμενη σαιζόν έκανε εκτενή αναφορά στον υποβιβασμό της ομάδας. Η ιστοσελίδα Desporto αναφέρει: “Ελλάδα: Ο ΟΦΗ αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Η πρώην ομάδα του Σα Πίντο έγινε η δεύτερη που εγκαταλείπει το πρωτάθλημα”.

Το Maisfutebol αναφέρεται στην συνέντευξη τύπου του Νίκου Μαχλά και τονίζει: “Ο ΟΦΗ αποχώρησε από το πρωτάθλημα κατηγορώντας την ελληνική ομοσπονδία για αδικία και παράβαση κανονισμών. Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς”.

ofi_portugal

Όπως και η μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Πορτογαλίας, η Abola που αναφέρεται στην αποχώρηση του ΟΦΗ τονίζοντας σε άρθρο της ότι “ο ΟΦΗ εγκαταλείπει το πρωτάθλημα”.

Στην γειτονική Ιταλία παρομοιάζουν τον ΟΦΗ με την Πάρμα. Η ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας goal.com αναφέρει στον τίτλο της: “ΟΦΗ όπως Πάρμα. Αποχώρησε από το πρωτάθλημα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει”.

italy_ofi

Ακόμα και μεγάλα ΜΜΕ της Ευρώπης όπως το πρακτορείο ειδήσεων του Reuters που αναφέρει: “Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς ανακοίνωσε την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα χαρακτηρίζοντας το “άθλιο” ενώ μέχρι και στην Μάλτα ασχολήθηκαν με την ομάδα. Η ιστοσελίδα timesofmalta κάνει αναφορά στην συνέντευξη τύπου του Νίκου Μαχλα και την ανακοίνωση αποχώρησης του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook