Χρειάζεται νηφαλιότητα και καθαρό μυαλό…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Και ενώ δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα ο… κουρνιαχτός από την αποχώρηση του ΟΦΗ από την Σούπερ Λιγκ, άπαντες περιμένουν τις αποφάσεις που θα ληφθούν για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ακόμα δεν έχει… κάτσει η σκόνη από την είδηση, που στενοχώρησε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης, της αποχώρησης του ΟΦΗ από την Σούπερ Λιγκ, όμως τώρα είναι που θα πρέπει να ληφθούν οι σοβαρές απόφάσεις για το.. αύριο της Κρητικής ομάδας.

Ο ΟΦΗ θα πρέπει άμεσα να επιστρέψει εκεί που ανήκει και ήδη τα πρώτα σενάρια έχουν γίνει γνωστά και έχουμε ακόμα να ακούσουμε πολλά.

Το θέμα είναι τι θα γίνει στην πράξη. Τώρα είναι που χριεάζεται η νηφαλιότητα νκαι το καθαρό μυαλό για να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος.

Χρειάζονται αποφάσεις που δεν θα πρέπει να ληφθούν εν θερμώ και με γνώμονα μόνο το συναίσθημα. Χρειάζεται ρεαλισμός. Και φυσικά χρήματα. Ένας χρηματοδότης, ή τέλοσπάντων, κάποιοι που θα τρέξουν τα θέματα του ΟΦΗ την επόμενη μέρα.

Σίγουρα ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή αλλά και να κρατάει… μικρό καλάθι γιατί έχει να ακούσει ακόμα πολλά ενώ τώρα ο προβληματισμός είναι πιο έντονος απο ποτέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook