“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 24 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Έθνος

Ο Νίκος Μαχλάς αναζητάει επενδυτή. Αλλοι κάνουν υπολογισμούς δίχως Τον νυν πρόεδρο και όλους όσοι ήταν οτις διοικήσεις των τελευταίων χρόνων, και άλλοι κάνουν πλάνα για εξαγορά ΑΦΜ ξεκινώντας τις σκέψεις τους από ομάδες Σούπερ Λίγκας! Δίχως, όμως, να αποκαλύπτουν αν στο πίσω μέρος του μυαλού τους επεξεργάζονται μια συγχώνευση πιθανόν με τον συντοπίτη Εργοτέλη. Ολα όμως θα αποκαλυφθούν σύντομα, αφού τις επόμενες ημέρες οι Κρητικοί θα συναντηθούν και θα αναγκαστούν να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Πάντως το «δράμα» του ΟΦΗ χθες απασχόλησε μεγάλη μερίδα του ευρωπαϊκού Τύπου… Στην Πορτογαλία, στην Ιταλία, στην Ολλανδία και στο πρακτορείο ειδήσεων « Ρόιτερ» έγραψαν για την αποχώρηση της ομάδας του Μαχλά.

Goal

Στον Ερασιτέχνη περνάει το βάροε της επόμενης ημέρας στον ΟΦΗ. Ως μεγαλομέτοχοε αναμένεται να πάρει πρωτοβουλία για να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον τns ομάδας του Ηρακλείου. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει σύσκεψη για να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θα συγκληθεί και γενική συνέλευση των μετόχων προκειμένου να παρθούν αποφάσεις. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η συμμετοχή στο πρωτάθλημα ins Football League είναι δύσκολη, ενώ ούτε το σενάριο για αγορά ΑΦΜ άλληε ομάδαε συγκεντρώνει μεγάλεε πιθανότητες. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τουλάχιστον…

ΦΩΣ

Με νωπές ακόμη τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά για την απόφαση αποχώρησης του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα και την παγωμάρα να κυριαρχεί στο Ηράκλειο, Ι τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά 1 με την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ. Και τι δεν I ακούγεται. Από πρόθεση να γίνει συγχώνευση με άλλη ΠΑΕ μέχρι να βρεθεί τρόπος να εξασφαλιστεί το ΑΦΜ άλλης ομάδας που θα αγωνίζεται είτε στη Β’ Εθνική είτε και στη Σούπερ Λίγκα, Όλα αυτά βέβαια δεν είναι τίποτε άλλο από σκέψεις, προσδοκίες και ενδεχομένως διέξοδοι στο πρόβλημα του ΟΦΗ, όμως για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, κάτι χειροπιαστό, κάτι που να αποτελεί απόφαση των ανθρώπων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομά δα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει ίσως και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, καθώς μένει να προγραμματιστεί συνάντηση των αν θρώπων της ΠΑΕ με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον σύνδεσμο μετόχων, ώστε να γίνει μια πρώτη ανάγνωση της κατάστασης και πολύ περισσότερο να διαπιστωθεί τι προοπτικές υπάρχουν. Εκείνο βέβαια που θα πρέπει πριν και πάνω από όλα να αποφασιστεί είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ, αν δηλαδή θα υποβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ ή θα πάει για εκκαθάριση. Όμως και αυτό είναι συνάρτηση του κατά πόσο θα βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος για να αναλάβει την ομάδα. Και ακόμη είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε. Εκείνο πάντως που μεταφέρεται ως μήνυμα από τους φίλους της ομάδας είναι ότι δεν επιθυμούν, σε καμία περίπτωση, να εμπλακεί στο νέο σχήμα κάποιος που συμμετείχε στη μέχρι τώρα πορεία της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, γίνεται προσπάθεια να βρεθούν κάποια χρήματα προκειμένου να πάρουν ένα ποσό οι παίκτες που αγωνίζονταν ως την τελευταία στιγμή στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook