«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 28 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 28 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου.

Στο πλευρό του ΟΦΗ η ΕΠΣ Ηρακλείου, ζήτησε από την πολιτεία δικαιοσύνη και όχι «φωτογραφία» αποφάσεις
 Οι «φωτογραφικές» δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή για την περίπτωση ΟΦΗ και την προοπτική να ξεκινήσει από το σημείο μηδέν, στη Γ Εθνική, ήταν φυσικό πως θα προκαλέσουν αντιδράσεις.
Ετσι, στο πλευρό των «μελανόλευκων» στέκεται από χθες η ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία με επίσημη ανακοίνωσή της, την οποία υπέγραψε ο πρόεδρος της, Νίκος Τζώρτζογλου, τόνισε τα εξής: «Μετά τις δηλώσεις Κοντονή, η ΕΠΣ Ηρακλείου, και μαζί μας όλοι οι φορείς του νομού, αλλά και της Κρήτης ολόκληρης (πολιτικοί, περιφερειακοί και δημοτικοί παράγοντες, επιχειρηματίες, φίλαθλοι και ολόκληρη η κρητική κοινωνία), δεν θα μείνουμε απαθείς σε όποιες φωτογραφικές αποφάσεις και νομοθετήματα της πολιτείας που πιθανόν θα βλάπτουν τις ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα. Η νέα κυβέρνηση ελπίζουμε ότι θα πράξει με γνώμονα το δίκαιο και το σωστό. Οι αθλητικές κοινωνίες (ομάδες – σύλλογοι) δεν πρέπει να πληρώσουν και δεν θα πληρώσουν τα λάθη προσώπων, Πολιτείας-Ομοσπονδίας και Λίγκας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου».
Αναφορικά με την επόμενη μέρα στον σύλλογο, η γενική συνέλευση, στην οποία θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, αναμένεται να οριστεί προς τα τέλη Απριλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Μακρής και Περογαμβράκης συνεχίζουν τις προπονήσεις με την ομάδα Νέων.
Τέλος, όπως αναμενόταν, μπορεί τα παιχνίδια των Κ-15 και Κ-17του ΟΦΗ να έχουν οριστεί, ωστόσο πιθανότατα η Σούπερ Λίγκα θα τα αναβάλει. Οι άνθρωποι του ηρακλειώτικου συλλόγου, μάλιστα, φαίνεται να έχουν μια πρώτη ενημέρωση πως το ματς της Κ-17 με τον Παναθηναϊκό και αυτό της Κ-15 κόντρα στον Εργοτέλη δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.
ΦΩΣ: Όλα στον αέρα
Τη λύση που θα φέρει χαμόγελα και κυρίως ένα «υγιές» μέλλον αναζητούν τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Καθημερινά οι οπαδοί του ιστορικού Ομίλου «βομβαρδίζονται» με πάσης φύσεως σενάρια για την επόμενη μέρα των «μελανόλευκων», ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γίνει η οποιαδήποτε πρόβλεψη.
Καλά καλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ζημιάς οι Κρητικοί και ήδη άρχισαν τα… όργανα για συγχωνεύσεις, Γ Εθνική κ.λπ…. Η αλήθεια είναι ότι καμία φήμη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν και πολλές πιθανές εκδοχές μοιάζουν στην πραγματικότητα με αποκυήματα φαντασίας. Η ουσία στην πιο ρεαλιστική βάση θα προσδιοριστεί την επόμενη εβδομάδα, μετά την πολυαναμενόμενη συνάντηση της ΠΑΕ, του συλλόγου μετόχων, του Ερασιτέχνη και αντιπροσωπείας φιλάθλων. Τότε θα παρθούν οριστικές αποφάσεις και από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.
Ο ΟΦΗ είναι μετέωρος αυτή την περίοδο και ουδείς μπορεί να κάνει ασφαλείς εκτιμήσεις…
Κατά τα άλλα, την Παρασκευή η ΕΠΣ Ηρακλείου «απάντησε» στις «φωτογραφικές» δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού με την ακόλουθη ανακοίνωση, που έφερε την υπογραφή του προέδρου της Νίκου Τζώρτζογλου: «Μετά τις δηλώσεις Κοντονή η ΕΠΣ Ηρακλείου και μαζί μας όλοι οι φορείς του νομού αλλά και της Κρήτης ολόκληρης (πολιτικοί, περιφερειακοί και δημοτικοί παράγοντες, επιχειρηματίες, φίλαθλοι και ολόκληρη η κρητική Κοινωνία) δεν θα μείνουμε απαθείς σε όποιες φωτογραφικές αποφάσεις και νομοθετήματα της πολιτείας που πιθανόν θα βλάπτουν τις ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα. Η νέα κυβέρνηση ελπίζουμε ότι θα πράξει με γνώμονα το δίκαιο και το σωστό. Οι αθλητικές κοινωνίες (ομάδες – σύλλογοι) δεν πρέπει να πληρώσουν και δεν θα πληρώσουν τα λάθη προσώπων πολιτείας – ομοσπονδίας και λίγκας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook