«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 29 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 29 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου.

GOAL: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες και την υπογράφουν επτά σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ επιτίθενται στους υπεύθυνους για το κατάντημα της ομάδας καλώντας τους να μην ασχοληθούν ποτέ ξανά με τον σύλλογο.«ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ Κύριοι εξυγιαντές . Είμαστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι που στηρίξαμε και πιστέψαμε όλους εσάς, με αποτέλεσμα να ϕτάσει η ομάδα σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Κάναμε όμως την αυτοκριτική μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Από δω και στο εξής ,δε θα επιτρέψουμε να ανακατευτούν ξανά ,λαμόγια , υποτιθέμενοι ομιλίτες ,νονοί της νύκτας, ιδιοκτήτες σταθμών, πρώην δημοϕιλείς δήμαρχοι, πολιτευτές, ποδοσϕαιριστές επίδοξοι παράγοντες, τελειωμό δεν έχετε, στην ομάδα μας. Απαιτούμε την απομάκρυνση σας και τη διευκόλυνση των διαδικασιών για την εξεύρεση λύσης με πραγματικό όραμα. Απαιτούμαι την επαγρύπνηση του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. ή οποιουδήποτε άλλου ϕορέα αποϕασίσει για την τύχη της ομάδας μας. Προειδοποιούμε ξανά αυτούς που συνέδεσαν το όνομα τους με την ολική καταστροϕή του Ο.Φ.Η. μας ,να απομακρυνθούν εδώ και τώρα γιατί η υπομονή μας έχει ήδη εξαντληθεί” αναφέρουν μεταξύ άλλων παράλληλα και την αυτοκριτική τους.

Sportday: «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ
Επτά σύνδεσμοι του ΟΦΗ με κοινή ανακοίνωση απαιτούν από τους παράγοντες των τελευταίων ετών να μην ξανασχοληθούν με τον ΟΦΗ.
Αν και δεν τους κατονομάζουν, «φωτογραφίζουν» ευκρινώς ορισμένους απ΄ αυτούς, όπως τον Μάνθο Πουλινάκη. τον Γιάννη Κουράκη και τον Νίκο Μαχλά. Οπως τονίζουν: «Ως εδώ ήταν! Εξαφανιστείτε, κύριοι εξυγιαντές. Από δω και στο εξής δεν θα επιτρέψουμε να ανακατευτούν ξανά. Λαμόγια. υποτιθέμενοι ομιλίτες. νονοί της νύχτας, ιδιοκτήτες σταθμών, πρώην δημοφιλείς δήμαρχοι, πολιτευτές, ποδοσφαιριστές, επίδοξοι παράγοντες, τελειωμό δεν έχετε, στην ομάδα μας».
ΦΩΣ: Ολα τα σενάρια αναφορικά…
Τα λένε και αποφασίζουν για το αύριο στον ΟΦΗ. Την ώρα που τα σενάρια αναφορικά με το… αύριο του ΟΦΗ δίνουν και παίρνουν, τίποτε δεν είναι δεδομένο ως προς τις κινήσεις που θα γίνουν από τους ανθρώπους της ομάδας. Και αυτό γιατί ακόμη δεν έχει ληφθεί η παραμικρή απόφαση, κάτι που θα γίνει στη συνάντηση που θα έχουν, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, οι τρεις… πυλώνες. Στην υπόθεση αυτή, η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης και ο σύλλογος μετόχων. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, τότε οτιδήποτε ακούγεται ή λέγεται δεν θα είναι τίποτε παραπάνω παρά ένα ακόμη σενάριο το οποίο θα επιβεβαιωθεί, ή όχι, όταν θα έρθει η ώρα του. Την ίδια στιγμή αυτό που εξακολουθεί να συζητιέται, χωρίς όμως κανείς να είναι σε θέση να πει και κατά πόσον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είναι το σενάριο που αφορά την εξασφάλιση ενός άλλου ΑΦΜ από ομάδα της Β’ κατηγορίας. Όλα τα πιθανά ενδεχόμενα θα τεθούν υπόψη της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ που θα αποφανθεί για τη δυνατότητα υλοποίησής τους έτσι ώστε να μη βρεθούν και επιπλέον εμπόδια στον δρόμο της ΠΑΕ. Παράλληλα οι άνθρωποι του ΟΦΗ θέλουν να ενημερωθούν και για τις λεπτομέρειες στο νομοσχέδιο Κοντονή καθώς και από αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί η ομάδα του Ηρακλείου. Μέχρι όμως να γίνει η τριμερής συνάντηση και σίγουρα πριν ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το Νομοσχέδιο καμία απόφαση αναφορικά με το μέλλον 9 της ομάδας δεν θα προκύψει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook