Συζητήσεις και ζυμώσεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την στασιμότητα των προηγούμενων ημερών διαδέχθηκε η κινητικότητα και ενώ αναμένονται εξελίξεις το προσεχές διάστημα σχετικά με το…αύριο του ΟΦΗ.

Στασιμότητα τέλος στον ΟΦΗ αφού αυτές τις μέρες παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα, με φόντο το τι θα γίνει την επόμενη μέρα στην Κρητική ομάδα.

Άπαντες περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα και ενώ έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και οι ζυμώσεις σχετικά με το… αύριο του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα έχει συναντήσεις σε ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ ενώ θα παραστεί και στην σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας.

Με την επιστροφή του θα ενημερώσει τον Ερασιτέχνη, τους μετόχους και τους οργανωμένους και έχοντας υπάρξει μία συνολική εικόνα της κατάστασης θα συγκληθεί η Γ.Σ της ομάδας για να αποφασιστεί το που και πως θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ την νέα σεζόν.

Εντωμεταξύ, μετά τον Μανώλη Παπακαλιάτης όπου δήλωσε παρών για την επόμενη μέρα, ενδιαφέρον για εμπλοκή του στον ΟΦΗ εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Χερσονήσου, Φώτης Τσάλος, με ανακοίνωση του προς τα ΜΜΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook