Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης οτι όποιες ομάδες επιλέγουν τον εθελούσιο υποβιβασμό δεν θα πρέπει υποχρεωτικά να περιμένουν τρία χρόνια για να επιστρέψουν, ανοίγει ο δρόμος για την “αυτοκάθαρση” του ΟΦΗ.

Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε η χθεσινή γνωστοποίηση της απόφασης του Υφ. Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή από την Γ.Γ Αθλητισμού για τις ομάδες που θα επιλέξουν φέτος τον εθελούσιο υποβιβασμό στην Γ΄εθνική. Η απόφαση αναφέρει οτι δεν θα πρέπει υποχρεωτικά να περιμένουν τρία χρόνια για να επιστρέψουν αλλά αυτό θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν.

Ο δρόμος για την “αυτοκάθαρση” του ΟΦΗ και της απαλλαγής του από τα χρέη είναι πλέον ανοικτός και μένει να αποφασίσει ο ίδιος μέσω της Γ. Σ αν θα τον ακολουθήσει.

Ο ΟΦΗ πλέον ξέρει που να βαδίσει, τι επιλογές έχει, και όχι να μπλέξει σε σεναριολογία και να μένει σε δηλώσεις και φήμες για το τι σχετικά θα ισχύσει.

Τώρα ξεκαθάρισαν τα πράγματα και υπάρχει συγκεκριμένος… μπούσουλας. Στο… χέρι του είναι να αποφασίσει για την επόμενη μέρα, με τις όποιες αποφάσεις ληφθούν να γίνονται με σκοπό την αναγέννησή του και την επιστροφή της Κρητικής ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Η Γενική Συνέλευση πάντως αναμένεται να γίνει μετά το Πάσχα ενώ ο Νίκος Μαχλάς εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα συνεχίζοντας τις επαφές του για την προώθηση των περαιτέρω διαδικασιών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook