«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 3 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: «ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ»
O Φώτηs Τσάλος  δημοσιοποίησε τις επαφές του -στον Athletic Radio 104,2- με επιχειρηματίες onoos οι  Αντώνης Καράτζης, Μερονιανάκης. Λεμπιδάκης με απώτερο σκοπό την επίσημη πρόταση στον ερασιτέχνη για «τον ΟΦΗ που ονειρευόμαστε», όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Οι παραπάνω κύριοι έχουν απαντήσει θετικό και σκοπό έχουμε να δώσουμε και όχι να πάρουμε από τον ΟΦΗ. Εγώ πρότεινα στον κύριο Καρατζη να πάρει μοvos του τον ΟΦΗ, αλλά λόγω φόρτου εργασίαε δεν θέλει να βγει μπροστά, θέλουμε να φτιάξουμε την ντριμ τιμ του Ηρακλείου. Να ξεκινήσουμε με ένα μπάτζετ 550.000 ευρώ. Αν κάποιος δεν μπορεί να βάλει 50.000 ευρώ, τότε να μην μπει στο ΔΣ της ΠΑΕ. Ο καταλληλότεροs να κάνει το κουμάντο, θα δώσω το «παρών» στη ΓΣ και θα αναλύσω τα σχέδιά μου. θα επικοινωνήσω και με τον κύριο Παπακαλιάτη, που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα».
Sportday: ΜΗΝΥΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
Σκληρή ανακοίνωση για όσους εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ εξέδωσε χθες ο ερασιτέχνης, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων «Ο ΟΦΗ χρειάζεται αυτή την ώρα ανθρώπους που θα έχουν ήθος και σημαντική οικονομική δυνατότητα, για να συμμετάσχουν στη νέα κατάσταση που θα δημιουργηθεί. Και αυτό θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όσους θέλουν να παίξουν σε αυτή τη φάση με το όνομα της ομάδας» Εξάλλου ο Νίκος Μοχλός παραμένει στην Αθήνα όπου είχε επαφές με νομικούς ώστε να διερευνήσει το ζήτημα της πτώσης στην Γ Εθνικής και υπάρχει αισιοδοξία πως υπάρχει χρόνος για προετοιμασία και σωστό σχεδιασμό.
ΦΩΣ: «Kανείς δεν θα χρησιμοποιεί το όνομα του ΟΦΗ για αυτοπροβολή»

Την ώρα που καλά – καλά δεν ξέρουν στον ΟΦΗ τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την επόμενη ημέρα, τη στιγμή που ο Νίκος Μαχλάς εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα και να ενημερώνεται για το τι ισχύει ως προς τις εναλλακτικές που έχει μπροστά του ο ΟΦΗ και συνεπώς δεν έχει γνωστοποιήσει στους ανθρώπους της ομάδας τι ακριβώς συμβαίνει, οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη θέλησαν να κόψουν τη φόρα σε εκείνους οι οποίοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προβάλλοντας τους εαυτούς τους.
Γι’ αυτό και στην ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζεται: «Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ δεν θα επιτρέψει σε κανένα να χρησιμοποιεί το όνομα του ΟΦΗ για αυτοπροβολή σε αυτή την κρίσιμη μεταβατική περίοδο που βρίσκεται η ομάδα. Επειδή οι ώρες είναι κρίσιμες, απαιτείται προσοχή και σοβαρότητα, γιατί “επίδοξοι σωτήρες” θα βρεθούν πολλοί. Ο ΟΦΗ χρειάζεται αυτή την ώρα ανθρώπους που θα έχουν ήθος και σημαντική οικονομική δυνατότητα, για να συμμετάσχουν στη νέα κατάσταση που θα δημιουργηθεί. Και αυτό θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όσους θέλουν να παίξουν σε αυτή τη φάση με το όνομα της ομάδας».
Με δεδομένη την κατάσταση αυτή, το κουβάρι της επόμενης ημέρας θα αρχίσει να ξετυλίγεται μετά την επιστροφή του Μαχλά στο Ηράκλειο, καθώς θα ακολουθήσει η ενημέρωση προς ΠΑΕ, Ερασιτέχνη και σύλλογο μετόχων και στη συνέχεια θα συγκληθεί η γενική συνέλευση στην οποία θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook