Οριστικά στο Παραλίμνι ο Γιακούμπου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Κύπρο και το Παραλίμνι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σαΐμπου Γιακούμπου με τον αδιάλλακτο Γκανέζο να μην δείχνει καμία διάθεση για να επιστρέψει στην Κρήτη και τον ΟΦΗ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρισκόταν στην Κύπρο εδώ και τρεις εβδομάδες όπου παρακολουθούσε από κοντά την προετοιμασία του Παραλιμνίου μιας και δεν μπορεί να προπονηθεί αφού έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο Γιακούμπου αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον ΟΦΗ μιας και η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε επικοινωνία με την αντίστοιχη του Παραλιμνίου όπου και ήρθαν σε έναν οικονομικό συμβιβασμό ενώ το ίδιο συνέβη και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο ΟΦΗ ήταν διατεθειμένος να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και για αυτόν τον λόγο η πλευρά του παίκτη έκανε την πρόταση στον σύλλογο ώστε να χαρίσει ένα ποσό που του οφειλόταν και έφτανε τις 35.000 ευρώ ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα αξίωνε τα λεφτά και των υπολοίπων δύο χρόνων του συμβολαίου του.

Τελικά, έπειτα από τις συζητήσεις των δύο πλευρών – κατέληξαν στον συμβιβασμό που είχε ως αποτέλεσμα να χαρίσει ο Γιακούμπου στον ΟΦΗ το παραπάνω ποσό ενώ παράλληλα το Παραλίμνι θα καταβάλει στον Κρητικό σύλλογο το ποσό των 30.000 ευρώ.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νίκος Μαχλάς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σαΐμπου Γιακούμπου προσπαθώντας να τον μεταπείσει ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ ωστόσο ο ίδιος ο Γκανέζος ήταν αμετάπειστος επιθυμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook