«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 4 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
ΦΩΣ: Εξελίξεις μετά το Πάσχα
Στασιμότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στα θέματα που «καίνε» το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, ωστόσο οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν επωμιστεί να «τρέξουν» τις εξελίξεις εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι μετά το Πάσχα όλα τα φλέγοντα ζητήματα θα τεθούν επί τάπητος και θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Φυσικά, όπως έχει γραφτεί κατ’ επανάληψη, πολλά θα εξαρτηθούν από την πολυαναμενόμενη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί λίαν συντόμως. Σε αυτό το ιστορικό «ραντεβού», η ΠΑΕ, ο Σύλλογος Μετόχων και οι οργανωμένοι οπαδοί θα καταθέσουν τις προτάσεις τους και θα χαράξουν την πορεία του Ομίλου, με τη συμμετοχή στη Γ Εθνική να φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο ενόψει της νέας σεζόν. Ουδείς πάντως μπορεί να προβλέψει και να πει με ασφάλεια τι θα «ξημερώσει» για τους «μελανόλευκους», αν σε πρώτη φάση δεν πέσουν στο τραπέζι όλες οι εφικτές επιλογές. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται στην Αθήνα και συζητά με έμπειρους νομικούς για το σοβαρό πρόβλημα της ομάδας και φημολογείται μάλιστα ότι θα συναντηθεί άμεσα με τον Ανδρέα Δημητρέλο, τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, που ανέλαβε τη διαδικασία της εκκαθάρισης όταν οι «κιτρινόμαυροι» υποβιβάστηκαν. Εν ολίγοις, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποιο νεότερο από το «μέτωπο», αλλά μετά τις γιορτές όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και άπαντες στην οικογένεια του κρητικού σωματείου ελπίζουν να μπει τέλος στο «μαρτύριο» των τελευταίων μηνών.
GOAL:  Οχι στην πολυμετοχικότητα

 Το μοντέλο της πολυμετοχικόχητας για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ δεν φαίνεται να εκφράζει τη διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και του ερασιτέχνη. Οι Κρητικοί αναζητούν έναν και καλό ισχυρό παράγοντα να την οδηγήσει στη νέα εποχή και npos αυτήν την κατεύθυνση κινούνται oι επαφές του ο Niκos Μαχλά. Μάλιστα, με αφορμή την πρόταση του προέδρου της Χερσονήσου, Φώτη Τσάλο για συμμετοχή στο διοικητικό σχήμα ομάδας επιχειρηματιών, ο Ερασιτένης ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως «δεν θα επιτρέψει σε κανένα να χρησιμοποιεί το όνομα του ΟΦΗ για αυτοπροβολή σε αυτήν την κρίσιμη μεταβατική περίοδο που βρίσκεται η ομάδα».
Sportday: ΟΦΗ
Επαφή με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο θα έχουν ο Νίκος Μαχλάς και ο νομικός του ΟΦΗ Μανόλης Φωτάκης προκειμένου ν’ ακούσουν την εμπειρία του από τις διαδικασίες εκκαθάρισης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook