«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 5 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε και σήμερα, Κυριακή 5 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ: Mετά το Πάσχα οι εξελίξεις

Μετά το Πάσχα Θα πρέπει να αναμένονται οι πρώτες εξελίξεις στον ΟΦΗ αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας. Ο Νίκος Μαχλάς εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα και να έχει σειρά επαφών προκειμένου να ενημερωθεί για τα δεδομένα που ισχύουν έτσι ώστε και αυτός με τη σειρά του να ενημερώσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ τόσο στην ΠΑΕ όσο και στον Ερασιτέχνη αλλά και τον σύλλογο μετόχων. Και είναι ξεκάθαρο πως μέχρι να συμβεί μυτό δεν πρόκειται να γίνει το παραμικρό αναφορικά με το αύριο της ομάδας του Ηρακλείου. Παράλληλα με τις όποιες επαφές ο Μα χλάς ψάχνει να βρει λύσεις για τα οικονομικά, κάνοντας επαφή και με τους ανθρώπους της λίγκας για το κατά πόσον υπάρχουν κάποια οφειλόμενα προς την κρητική ομάδα. Και από ό,τι υποστήριζαν στο Ηράκλειο, τα όποια χρήματα βρεθούν θα δοθούν έναντι των οφειλομένων είτε σε παίκτες είτε σε υπαλλήλους της ΠΑΕ.
Την ίδια στιγμή και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη προσπαθούν από την πλευρά τους να διασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση της ομάδας στην επόμενη μέρα. Τα πάντα όμως θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στη γενική συνέλευση που Θα συγκληθεί πιθανά μετά το Πάσχα και στην οποία θα ληφθούν οι σημαντικές αποφάσεις.

Ωρα για Σπορ: ΟΦΗ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Nίκος Mαχλάς προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία για την εκκαθάριση της  ΠΑΕ ΟΦΗ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν όχι θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Έθνος της Κυριακής

Θολό παραμένει το τοπίο όσον αφορά το μέλλον του ΟΦΗ. Το βασικό δίλημμα των Κρητικών είναι αν την επόμενη σεζόν θα συμμετάσχουν στη Φούτμπολ Λιγκ ή στη Γ’ Εθνική. Υπάρχει, όμως, και κάποιος μέσα στην ομάδα που σε πρόσφατο « ψηστήρι» σε ποδοσφαιριστή έλεγε με βεβαιότητα ότι ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα! Τέλος, ένα σενάριο που κυκλοφορεί είναι πως θα πάρουν τον ΑΦΜ άλλης ομάδας και ακούστηκε μέχρι και το όνομα του ΠΑΣ Γιάννινα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook