“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 6 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 6 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

O τελευταίος των… ξένων τα μάζεψε και έφυγε από τον ΟΦΗ. Ο Μάιρον Τζορτζ σταμάτησε τις προπονήσεις με την Κ-20, αποχαιρέτησε ooous έχουν απομείνει στον κρητικό σύλλογο και αναχώρησε για την Κόστα Ρίκα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με τους ελάχιστους Έλληνες οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

ΦΩΣ

Όσο περνούν οι μέρες και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα, τόσο θα πληθαίνουν οι κραυγές αγωνίας για την «επόμενη μέρα» του ΟΦΗ, που μόνο στρωμένη με… ροδοπέταλα δεν πρόκειται να είναι. Ο ιθύνων νους που τρέχει τις εξελίξεις στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο και ουσιαστικά ανέλαβε ή τουλάχιστον προσπαθεί να βγάλει την ομάδα από το τούνελ, δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο Ηράκλειο και η επανεμφάνισή του στο νησί θα σηματοδοτήσει ραγδαίες αλλαγές, αφού θα πέσουν στο τραπέζι τεκμηριωμένα στοιχεία και διεξοδική ανάλυση της κατάστασης. Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος εδώ και περίπου μια εβδομάδα βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να έρθει σε επαφή με σοβαρούς νομικούς και γνώστες του θέματος. Όταν «πατήσει» και πάλι στο «Γεντι Κουλέ» θα συναντηθεί με μέλη της ΠΑΕ, τον Σύλλογο Μετόχων και αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών για να τους μεταφέρει τις πολύτιμες πληροφορίες που αποκόμισε και φυσικά όλοι μαζί θα αποφασίσουν για το μέλλον του ιστορικού Ομίλου. Παράλληλα, τα σενάρια συνεχίζουν να δίνουν και να… παίρνουν, ενώ προσφάτως διέρρευσε ότι πρώην παράγοντες που αναμίχτηκαν στα διοικητικά τα προηγούμενα χρόνια ετοιμάζουν μαζική κίνηση για να στηρίξουν την ομάδα, αν τη νέα σεζόν αγωνιστεί στη Γ Εθνική… Πρόκειται δηλαδή για ενέργειες που βρίσκονται στα σπάργανα, αφού στην παρούσα φάση ανιχνεύονται οι προθέσεις των εμπλεκομένων. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μάιρον Τζορτζ αναχώρησε για την Κόστα Ρίκα και αποχαιρέτησε με ιδιαίτερη συγκίνηση τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι από τη μεριά τους έχουν να λένε τα καλύτερα για τον ταλαντούγο επιθετικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook