Κρήτη

Μανώλης Σαρρής / 02/04 14:18

Tα 90s που μας σημάδεψαν: Τα ουφάδικα του Ηρακλείου1

Σημείωμα εκκίνησης: Για όσους έχουν γεννηθεί την δεκαετία του ’90, ενδεχομένως διαβάζοντας αυτό το κείμενο, να μην τους πει τίποτα απολύτως. Για όλους τους μεγαλύτερους όμως, λίγο πάνω από τα δικά μου 34 χρόνια, λίγο κάτω από αυτά, είναι σίγουρο ότι θα θυμηθούν ένα εντελώς διαφορετικό Ηράκλειο.

Μανώλης Θέμελης / 02/04 08:08

Για κοροϊδία κάνουν λόγο οι οικοδόμοι

Το Σωματείο Οικοδόμων του νομού Ηρακλείου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για κοροϊδία σε βάρος τους, καθώς δεν είναι ούτε αυτοαπασχολούμενοι, ούτε διατηρούν εταιρεία. 

Μανώλης Θέμελης / 01/04 08:15

Το ΕΑΚΗ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

Με την συνεισφορά της κινητής μονάδας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Λίντο, την Πέμπτη 9 Απριλίου, από τις 09.00 έως και τις 13.30.

Gentikoule.gr / 31/03 21:01

736.000 μερίδες φαγητού από τα Ιδρύματα Καλοκαιρινού

Τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ανδρέου και Μαρίας Καλοκαιρινού, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και την πρωτοφανή κρίση που βιώνει η χώρα μας τον τελευταίο καιρό, δεν σταμάτησαν λεπτό, την αποστολή τους. Δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό, να διανέμουν φαγητό, στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Gentikoule.gr / 31/03 19:25

Κρήτη: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στα Χανιά

Προς το παρόν, ο ασθενής βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, μετά τις ενδείξεις του ΕΟΔΥ, ενώ έχει ενημερωθεί από τις υγειονομικές υπηρεσίες να εισαχθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για να διαπιστωθεί και επίσημα η κλινική του κατάσταση.

Gentikoule.gr / 31/03 14:14

Διπλάσιες οι παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση από το μεσημέρι κι έπειτα στην Κρήτη

Μπορεί μέχρι και χτες το μεσημέρι, οι παραβάσεις στην Κρήτη να παρουσίαζαν μία σχετική μείωση ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, βεβαιώθηκαν 119 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις. 

Gentikoule.gr / 30/03 19:49

Ρεπορτάζ Politica.gr: Ένας Κρητικός στους δρόμους της Ιταλίας

O Σήφης Φανουράκης από το Ηράκλειο είναι ένας από τους λίγους, πλέον, Έλληνες που βρίσκονται στην Ιταλία λόγω του επαγγέλματος του και οι εικόνες που δημοσιεύει το Politica.gr είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί στην γειτονική χώρα.

Μανώλης Θέμελης / 30/03 08:08

Οδηγίες απόθεσης απορριμμάτων από τον Δ. Μαλεβιζίου

Σε κατάρτιση πολύτιμων οδηγιών για τη σωστή διαχείριση και συσκευασία των απορριμμάτων κατά την περίοδο εφαρμογής των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού, προχώρησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.