Επιστρέφει στην βάση του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει από το Γκάρντενερ ο Παύλος Σιδερίδης. Τον δρόμο της επιστροφής παίρνει σήμερα η αποστολή του ΟΦΗ, με την ομάδα μετά από 13 ημέρες κοπιαστικής προετοιμασίας να επιστρέφει σήμερα για το Ηράκλειο.

Επιστροφή στην βάση του λοιπόν για τον ΟΦΗ, ο οποίος μέσα σε 13 μέρες έκανε βήματα προόδου αλλά και έδειξε κάποιες αδυναμίες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν εν όψει της πρεμιέρας κόντρα στον Πανιώνιο στις 18 Αυγούστου. Η ομάδα αν και στα 4 από τα 5 φιλικά έδειξε καλό πρόσωπο, παρά την κατά γενικά καλή της αμυντική λειτουργία δέχθηκε σε όλα τα παιχνίδια γκολ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσεχθεί. Στον ΟΦΗ άλλωστε είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί η ομάδα σε αυτή την θέση, ενώ με την απόκτηση του στόπερ ο ΟΦΗ να μην ολοκληρώσει το ρόστερ του και να πάει και για κάτι ακόμα.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών στις 16:30, με το ταξίδι να έχει διάρκεια 195 λεπτών και έτσι δεδομένου και τις αλλαγής ώρας αναμένεται στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης στις 20:45.

Oι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν την Τρίτη ρεπό και από την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις όπου η ομάδα θα μπει και στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook