Σαν Σήμερα: Ο ΟΦΗ αποκλείει την Ρέικιαβικ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν σήμερα, στις 26 Αυγούστου 1997 ο ΟΦΗ κερδίζει 3-1 την ισλανδική Ρέικιαβικ στο “Γεντί Κουλέ” και προκρίνεται στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ χάρις στα γκολ των Μίτιτς, Αναστασίου και Παπαδόπουλου.

Στην ρεβάνς του 0-0 στην παγωμένη Ισλανδία, ο ΟΦΗ υποδέχεται τους παίκτες της Ρέικιαβικ σε ένα “καυτό” “Γεντί Κουλέ” που φιλοξενεί 8.000 φιλάθλους της Κρητικής ομάδας. Ο ΟΦΗ μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ανοίγει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό χάρις σε γκολ του Γιάννη Αναστασίου που δίνει πλέον στην ομάδα το σκορ πρόκρισης που θέλει. Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (41′), οι Ισλανδοί ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Μπιορνσον με αποτέλεσμα εκείνοι να αποκτούν προβάδισμα πρόκρισης.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είναι πραγματικός “οδοστρωτήρας'” και με δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά (66′, 72′) από τους Μίτιτς, Παπαδόπουλο μετατρέπει το εύθραστο 1-1 σε 3-1 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση του ΟΦΗ

Χανιωτάκης, Παπαδόπουλος, Αδάμος, Κουνενάκης, Κουτσουπιάς, Κιάσσος, Νιόπλιας, Τσιαντάκης(89′ Ντιάρα), Δέδες(46′ Σταυρακάκης), Αναστασίου, Μίτιτς(83′ Ρίζνιτς)


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook