Vds+Fotos / Σαν Σήμερα: Το 3-3 με τον Ολυμπιακό με την ΓΚΟΛΑΡΑ του Παπαδόπουλου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν Σήμερα, στις 3 Ιουνίου 1979 ο ΟΦΗ παίζει για την τιμή του, όντας ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ, και με έναν θρυλικό Δημήτρη Παπαδόπουλο αναδεικνύεται ισόπαλος 3-3 με τον Ολυμπιακό στέλνοντας τον σε μπαράζ με την ΑΕΚ.

Όλες τις δεκαετίες της ζωής του, ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο που παίζει για την ιστορία του, την τιμή του και την αξιοπρέπεια των φιλάθλων του. Αυτό έκανε και εκείνον τον Ιούνη του ’79 όταν υποδέχτηκε στο Ηράκλειο τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ήθελε μόνο νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος και σε συνδυασμό με νίκη της ΑΕΚ τότε οι δύο ομάδες οδηγούνταν σε μπαράζ.

Ο ΟΦΗ ήταν καταπληκτικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασε να προηγηθεί ακόμα και με 3-1 για να ισοφαρίσει για τον Ολυμπιακό ο συγχωρεμένος Κρητικόπουλος.

Όπως ήταν φυσιολογικό, την επόμενη του αγώνα στην Αθήνα δεν υποδέχτηκαν και με πολύ καλό τρόπο το γεγονός ότι ο ΟΦΗ… αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τα ρίξουν όλα στον Παμπορίδη – που ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Δείτε χαρακτηριστικά τι γραφόταν την επόμενη ημέρα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook