Σαν Σήμερα: Ο Νιόπλιας πετυχαίνει το 1ο γκολ του με την φανέλα του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν Σήμερα, στις 7 Οκτωβρίου 1984 ο Νίκος Νιόπλιας πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ ξεκινώντας μια διαδρομή που διήρκεσε σχεδόν μια 20ετια.

Ο μεγάλος αρχηγός του ΟΦΗ που υπηρέτησε τα «ασπρόμαυρα» για μια ολόκληρη ζωή πετυχαίνει το πρώτο από τα 73 γκολ που θα ακολουθούσαν μέχρι και το τέλος της πορείας του με τον σύλλογο, αριθμός που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας όπου και βρίσκεται μαζί με το Νίκο Μαχλά.

Το πρώτο γκολ του Νίκου Νιόπλια με την φανέλα του ΟΦΗ σημειώνεται στο παιχνίδι με τον Άρη που θα γίνει στο «Χαριλάου» στις 7 Οκτωβρίου 1984. Ήταν η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1984 – 1985 με τον ΟΦΗ να φεύγει νικητής από την Θεσσαλονίκη συντρίβοντας τον Άρη με 4-2.

Το τέρμα του Νίκου Νιόπλια ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» αφού ήταν το τέταρτο και τελευταίο του ΟΦΗ. Νωρίτερα, είχαν σκοράρει για τον ΟΦΗ οι Κωνσταντινίδης, Τσιριμώκος, Ζιάκος ενώ ο Νίκος Νιόπλιας είχε γίνει αλλαγή δύο λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε με τον Μαμάκα να παίρνει την θέση του.

Έπειτα από εκεί, το κοντέρ… έγραψε 73 γκολ σε 459 παιχνίδια με το Νίκο Νιόπλια να είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook