“Σαν σήμερα” από το gentikoule.gr

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το gentikoule.gr εγκαινιάζει τη νέα στήλη “Σαν σήμερα” με την οποία θα σας παρουσιάζει γεγονότα, αγώνες και ότι άλλο έχει σχέση με τον ΟΦΗ του παρελθόντος.

22 Απριλίου 1987

Ο ΟΦΗ “σφράγιζε” την είσοδο του στους “4” του κυπέλλου Ελλάδας συντρίβοντας την Καλλιθέα με 4-0 στον επαναληπτικό του “Γεντί Κουλέ”. Ουσιαστικά οι παίκτες του Γκέραρντ είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι όταν και είχαν κερδίσει με 2-0 στο “Ελ Πάσο” με αποτέλεσμα ο επαναληπτικός να αποτελεί τυπική διαδικασία.

Στο γήπεδο είχαν βρεθεί περίπου 2.500 φίλαθλοι και παρακολούθησαν τον ΟΦΗ να ανεβάζει ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας τα τρία από τέσσερα γκολ. Το σκορ είχε ανοίξει ο Μιχαλήτσιος στο 41ο λεπτό ενώ στο 48′ ο Αθανασιάδης έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ.

Στο 62′ ο Γρηγόρης Τσινός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 74′ ο Αθανασιάδης μετά από πάσα του Βάβουλα.

Η σύνθεση του ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μητσέας, Βάβουλας, Τσίμπος(65′ Βασιλείου), Παπαβασιλείου, Τσινός, Ίσις, Μιχαλήτσιος, Περσίας, Καργιώτης(74′ Μαρινάκης), Χαραλαμπίδης, Αθανασιάδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook