Σαν Σήμερα: Ρεκόρ θεατών στο “Γεντί Κουλέ” με 13 χιλ. κόσμο και ντεμπούτο Μαρινάκη (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν Σήμερα, στις 25 Σεπτεμβρίου 1988, ο ΟΦΗ κερδίζει 2-1 τον Ολυμπιακό και σε αυτόν τον αγώνα γίνεται ρεκόρ καταγεγραμμένων θεατών καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στο «Γεντί Κουλέ» κόπηκαν 12.391 εισιτήρια! Ακόμα σε εκείνο το ματς έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ ο Πέτρος Μαρινάκης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, στο «Γεντί Κουλέ» βρέθηκαν περισσότεροι από13 χιλ.φίλαθλοι του ΟΦΗ που γέμισαν το ΝΑΟ ενώ και από το βίντεο του αγώνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι… «κρέμονται σαν τα τσαμπιά» από τις εξέδρες!

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ ο Πέτρος Μαρινάκης σε ηλικία 20 χρονών για να ακολουθήσει αυτή η μεγάλη καριέρα που διήρκεσε 14 ολόκληρα χρόνια.

Για την ιστορία, ο ΟΦΗ κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό με γκολ των Χάιμε Βέρα και Γρηγόρη Παπαβασιλείου ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει με την κεφαλιά του Τάσου Μητρόπουλου.

Η σύνθεση του ΟΦΗ

ΟΦΗ: Χοσάδας, Γκουλής, Πατεμτζής, Ανδριανίδης, Τσινός, Παπαβασιλείου (48’ Τσίμπος), Ίσις, Νιόπλιας, Βέρα, Χαραλαμπίδης (67’ Μαρινάκης), Σαμαράς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook