Σαν Σήμερα: Ο ΟΦΗ κερδίζει την ΑΕΚ στην Ρόδο με γκολ – ποίμα από τον Γκόμεζ! (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στις 28 Νοεμβρίου 1999, ο ΟΦΗ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του κερδίζοντας 1-2 την ΑΕΚ στην Ρόδο και στο αεροδρόμιο Ηρακλείου γνωρίζει την αποθέωση από 500 φιλάθλους του!

Η ΑΕΚ ήταν τιμωρημένη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και υποχρεώθηκε να το δώσει στην Ρόδο με το γήπεδο να είναι κατάμεστο από φιλάθλους της. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Γκέραρντ δεν επηρεάστηκαν καθόλου από την ατμόσφαιρα και με δύο φανταστικά γκολ του Ρονάλντ Γκόμεζ πήραν τη νίκη και το τρίποντο που τους εδραίωσε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Κοσταρικανός επιθετικός, μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ χάρις σε δύο καταπληκτικά γκολ που πέτυχε. Πρώτα άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ατματζίδη και στην συνέχεια, στο δεύτερο ημίχρονο με ένα σουτ – βολίδα έκανε το 0-2 για τον ΟΦΗ!

Μόλις η ομάδα επέστρεψε στο Ηράκλειο, την περίμεναν στο «Νίκος Καζαντζάκης» περισσότεροι από 500 φίλαθλοι της για να την αποθεώσουν για την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ κάνοντας τη νύχτα – μέρα!

H σύνθεση του ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μπεκιάι, Δερμιτζάκης, Σταυρακάκης (75’ Δέδες), Σκέντζος, Παυλόπουλος, Κολιτσιδάκης, Μαρινάκης, Νιόπλιας (89’ Τάουμεντ), Διγκόζης, Μάουρο (82’ Ιορδανίδης), Γκόμεζ.

Δείτε το video του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook