Τι έχει κάνει ο ΟΦΗ σαν σήμερα, 29 Νοεμβρίου (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε στην στήλη του Gentikoule “Σαν Σήμερα”, τι έχει κάνει στο παρελθόν ο ΟΦΗ στις 29 Νοεμβρίου. “4αρα” επί της Δόξας Δράμας, “διπλό” στον Κορυδαλλό και μια ισοπαλία με το Αιγάλεω στο “Γεντί Κουλέ”.

Στις 29 Νοεμβρίου 1992 ο ΟΦΗ συντρίβει την Δόξα Δράμας με 4-1. Ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς πετυχαίνει 2 γκολ ενώ ακόμα δύο προσθέτουν οι Βάβουλας και Νιόπλιας.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Βάβουλας, Πατεμτζής, Παπαδόπουλος, Μουστακίδης, Βέλιτς, Ντελγκάδο (64′ Τσιφούτης), Νιόπλιας, Μαρινάκης, Αλεξούδης (71′ Σαμαράς), Τζουγκάνοβιτς.

Στις 29 Νοεμβρίου 1998 ο ΟΦΗ φιλοξενείται στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική. Ο Άνταμτσικ στην δεύτερη του χρονιά στην ομάδα πετυχαίνει το μοναδικό γκολ και ο ΟΦΗ κερδίζει με 1-0.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Μπεκιάι, Παπαδόπουλος, Αδάμος, Σκέντζος, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης (89′ Δέδες), Νιόπλιας, Ντιάρα, Παπαγιαννάκης (78′ Κουτσουπιάς), Αναστασίου, Άνταμτσικ (88′ Μίτιτς).

Τα στιμιότυπα του αγώνα

Στις 29 Νοεμβρίου 2003 ο ΟΦΗ υποδέχεται το Αιγάλεω στο “Γεντί Κουλέ” και μένει στο 1-1. Ο Παύλος Αδάμος πετυχαίνει το γκολ του ΟΦΗ που ισοφαρίζεται στο 88′ από τον Χλωρό.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Σηφάκης, Αδάμος, Κολιτσιδάκης, Μοσχογιάννης, Μπελεβώνης, Σταυρακάκης (69′ Δέντσας), Κουτσουρές, Σολίς, Ντεγιάνοφ, Σοάρες, Μπικόφσκι (86′ Νεοφύτου).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook