Σαν Σήμερα: Μεγάλες νίκες επί της Λάρισας και της ΑΕΚ μπροστά σε 10 χιλ. κόσμο! (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο μεγάλες νίκες πέτυχε ο ΟΦΗ στο παρελθόν σε παιχνίδια που έγιναν Σαν Σήμερα, στις 7 Δεκεμβρίου. Γεμάτα “Γεντί Κουλέ” το ’86 και το 1991 με την Λάρισα και την ΑΕΚ να φεύγουν από το Ηράκλειο με σκυμμένα κεφάλια. Δείτε τα videos από εκείνα τα παιχνίδια.

Στις 7 Δεκεμβρίου 1986 ο ΟΦΗ υποδέχεται την Λάρισα και την φιλοδωρεί με τρία γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης που είχε πετύχει δύο γκολ ενώ ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου είχε ανοίξει το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Χοσάδας, Βασιλείου, Ανδρεανίδης (70′ Αθανασιάδης), Τσινός, Τσίμπος, Μιχαλήτσιος, Παπαβασιλείου, Νιόπλιας, Ίσις, Χαραλαμπίδης (81′ Καργιώτης).

To video της αναμέτρησης και το 3-1 επί της Λάρισας

Στις 7 Δεκεμβρίου 1991, ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ στο “Γεντί Κουλέ” που είναι κατάμεστο. Η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς λυγίζει μέσα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ να κερδίζει 2-1 την καλύτερη ελληνική ομάδα. Σκόρερ οι Σαμαράς και Γκουλής με τον  ΟΦΗ να έχει “καθαρίσει” το ματς από το πρώτο ημίχρονο

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Γκουλής, Παυλόπουλος, Μουστακίδης, Τσινός, Νιόπλιας, Μαρινάκης (73′ Ανδρεανίδης), Αποσπόρης, Βέρα, Μαχλάς, Σαμαράς (70′ Ντελγκάδο)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Στις 7 Δεκεμβρίου 1997 ο ΟΦΗ κερδίζει 3-0 την Βέροια και πετυχαίνει την 5η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του. Πρωταγωνιστής σε εκείνο το παιχνίδι ο Πέτρος Μαρινάκης που με δύο δικά του γκολ είχε ανοίξει και κλείσει το σκορ ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Κώστας Σταυρακάκης.

Το video του αγώνα

Στις 7 Δεκεμβρίου 2003 ο ΟΦΗ πηγαίνει στο “Ελ Πάσο” και με δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο κερδίζει 1-2 την Καλλιθέα. Σκόρερ για τον ΟΦΗ του Φοιρού οι Τριανταφύλλου και Αδάμος. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook