Σαν Σήμερα: Ο ΟΦΗ ξεφτίλιζε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ βάζοντας του 5 γκολ! (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν Σήμερα, στις 20 Δεκεμβρίου 1987 ο ΟΦΗ ταπείνωνε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 2-5 πετυχαίνοντας μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του. Δείτε το video με τα γκολ της ταξιαρχίας του Ευγένιου Γκέραρντ.

Βέβαια, η “αρμάδα” του Γκέραρντ εκείνη την χρονιά δεν είναι μυστικό ότι αποτελούσε μια από τις 2-3 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας που η μοίρα και η ατυχία δεν την αξίωσε να πάρει ένα πρωτάθλημα. Ο πανίσχυρος ΟΦΗ της τετραετίας 1986 – 1990 είχε δώσει αρκετές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και μια από αυτές ήταν λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα του ’87.

Δείτε τον τύπο της εποχής

21-12-1987 PAO-OFH 2-5

Πρωταγωνιστές σε εκείνο το παιχνίδι για τον ΟΦΗ ήταν οι Γιάννης Σαμαράς και Γρηγόρης Χαραλαμπίδης που πέτυχαν από δύο γκολ ενώ ο Γιώργος Βλαστός είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι προσθέτοντας ακόμα ένα τέρμα.

Παναθηναϊκός: Σαργκάνης, Χατζηαθανασίου, Πατσιαβούρας, Γεωργαμλής (46′ Καραβίδας), Βαμβακούλας, Μαυρίδης, Σαραβάκος, Αντωνίου, Βλάχος, Ρότσα (64′ Καλαντζής), Μπατσινίλας.

ΟΦΗ: Σηφάκης, Τσίμπος, Τσινός, Μιχαλήτσος, Πατεμτζής, Ίσις, Περσίας (80′ Αθανασιάδης), Παπαβασιλείου, Χαραλαμπίδης, Νιόπλιας, Σαμαράς (41′ Βλαστός).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook