Η επιστροφή του Νίκου Μαχλά ως αντίπαλος του ΟΦΗ… (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σαν Σήμερα, στις 10 Ιανουαρίου 2004, ο Νίκος Μαχλάς έζησε την πιο δύσκολη στιγμή της μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας του όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο “Γεντί Κουλέ” τον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Ο Ηρακλής έρχεται στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ όμως όσοι βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” εκείνη την βροχερή μέρα μόνο το ματς δεν είχαν στο μυαλό τους. Ο Νίκος Μαχλάς βρισκόταν στην 11αδα του “Γηραιού” και η παρουσία του μονοπωλούσε το ενδιαφέρον και την προσοχή όλου του κόσμου.

Ο ίδιος δεν έκρυψε σε μετέπειτα δηλώσεις του ότι εκείνη η ημέρα ήταν από τις πιο δύσκολες της ποδοσφαιρικής καριέρας του αν και λίγους μήνες αργότερα θα επέστρεφε στο “σπίτι” του και τον ΟΦΗ.

Ωστόσο στις 10 Ιανουαρίου 2004 κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και μάλιστα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον ίδιο όταν σκόραρε κάνοντας το 0-1 για τον Ηρακλή. Ο Μαχλάς δεν πανηγύρισε βέβαια το γκολ, απλά έσκυψε το κεφάλι και συνέχισε…

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι λίγους μήνες μετά, για την σαιζόν 2004 – 2005 ο Μαχλάς με δικό του γκολ έδινε τη νίκη στον ΟΦΗ επί του Ηρακλή με 2-1 πανηγυρίζοντας σαν τρελός!

Δείτε το video με το ματς της 10ης Ιανουαρίου 2004

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook