Πυργιανάκης: “Έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας να κερδίσουμε τον Φωστήρα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟ Κρουσώνα Μύρων Πυργιανάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι της Κυριακής αλλά και για αυτό που θα έρθει με αντίπαλο τον Φωστήρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μύρων Πυργιανάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα και είναι τιμή μας που θα αντιμετωπίσει. Του δίνουμε το κατάλληλο μέγεθος και για να μην κρυβόμαστε είναι και ένας αγώνας που περιμένουμε μεγάλη οικονομική ενίσχυση».

Για τις ενέργειες που έγιναν ώστε το παιχνίδι να γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο: «Ως δεύτερη έδρα είχαμε δηλώσει το γήπεδο του Αλμυρού. Κάθε χρόνο δηλώνουμε αυτό το γήπεδο σε περίπτωση που υπήρχε κάποια φυσική καταστροφή στον Κρουσώνα. Η ΕΠΟ έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα».

Για τον φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα: «Θα το ευχαριστηθεί όλος ο Κρουσώνας και όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ. Ο περισσότερος φίλαθλος κόσμος του Κρουσώνα υποστηρίζει τον ΟΦΗ. Έχουμε συγχωριανούς που θα είναι και με τον ΟΦΗ. Μας αρέσει όλη αυτή η διαδικασία που γίνεται».

Για τις σχέσεις με τον ΟΦΗ: «Έχουμε άριστες σχέσεις με την διοίκηση του ΟΦΗ και πιστεύω ότι θα το χαρούμε όλοι μας. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι ο ΟΦΗ διεκδικεί το πρωτάθλημα και εμείς την παραμονή”.

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ: «Η αλλαγή έγινε διοικητικά και υπήρχαν αρκετά άτομα που δίσταζαν να αναλάβουν την ομάδα στην Γ Εθνική. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει φτάσει με αξιοπρέπεια εκεί που έχει φτάσει, το μπάτζετ μπορεί να μην είναι υψηλό αλλά όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι. Θέλαμε από την αρχή να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας ώστε το όνομα του συλλόγου να παραμένει καθαρό».

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Η μηχανή του ΠΑΟΚ άργησε να πάρει μπροστά. Και αυτό που έχουμε καταφέρει είναι ένα μεγάλο θαύμα. Συναντηθήκαμε 9 άτομα και είπαμε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Τα έχουμε καταφέρει μια χαρά».

Για το παιχνίδι με τον Φωστήρα: «Θα παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε να κερδίσουμε τον Φωστήρα. Άλλα όπως και να έχει, έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας να κερδίσουμε τον Φωστήρα για να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook