“Αγαπάω τον ΟΦΗ, είμαι ΟΦΗ και ήταν περίεργο να παίξω αντίπαλος του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιώτης Μανιδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα συναισθήματα του παίζοντας αντίπαλος του την Κυριακή προβλέποντας ότι στο τέλος η άνοδος θα έρθει στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Μανιδάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τα συναισθήματα του παίζοντας αντίπαλος του ΟΦΗ: “Είμαι ΟΦΗ και τον αγαπάω. Κατάγομαι από το Ηράκλειο και πάντα θα νιώθω συγκίνηση όταν θα παίζω αντίπαλος του. Πιστεύω να επιστρέψω στον ΟΦΗ στο μέλλον. Ήταν ένα ωραίο συναίσθημα για εμένα που μου έδειξε ο κόσμος ότι δεν με ξέχασε, δεν το περίμενα. Μου μιλούσαν οι φίλαθλοι του από την εξέδρα και μου έδειχναν ότι δεν με έχουν ξεχάσει”.

Για την μεταγραφή του από τον ΠΑΟ Κρουσώνα στον Αστέρα Βάρης: “‘Ηταν ξαφνική η μεταγραφή μου στον Αστέρα Βάρης. Όπως προσπαθούσα με τον ΟΦΗ, το ίδιο προσπαθώ και τώρα. Αν το καταφέρεις και το πετύχεις θα σε υπολογίζει ο κάθε προπονητής. Με την δουλειά που κάνω στις προπονήσεις σε καθημερινή βάση δείχνω ότι αξιζω να παίζω”.

Για την εμφάνιση του Αστέρα Βάρης κόντρα στον ΟΦΗ: “Μου άφησε μια πολύ ωραία αίσθηση παίζοντας κόντρα στην πρώην ομάδα μου. Μου φώναζαν και οι οπαδοί του ΟΦΗ και χάρηκα που με θυμούνταν. Συμφωνω με τον κυριο Νιοπλια, εμεις παιζαμε σαν να ηταν το τελευταιο μας παιχνιδι. Σημαινε πολλα για εμας, εμεις προσπαθουμε σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας γιατί ο Αστέρας αξίζει να αγωνίζεται στην Γ Εθνική”.

Για την μάχη της ανόδου: “Ο ΟΦΗ έχει πιο ποιοτικούς παίκτες από ότι ο Φωστήρας. Πιστεύω ότι κάνοντας τέτοιες εμφανίσεις θα πάρει την άνοδο. Έχει παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ όπως ο Περογαμβράκης που είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην κατηγορία. Ο Φωστήρας πάει τα περισσότερα παιχνίδια στην δύναμη, δεν προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο όπως ο ΟΦΗ. Πιστευω οτι ο ΟΦΗ αν παίζει σαν ΟΦΗ με καρδιά και ψυχή τότε θα έρθουν από μόνα τους τα αποτελέσματα. Θα έρθει το απολυτο και η άνοδος στο τέλος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook