“Ο ΟΦΗ δίνει πολύ μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και “κύκλωσε” τα ματς που θα κρίνουν την άνοδο του ΟΦΗ. Ποιες διαφορές εντόπισε ανάμεσα στον τωρινό ΟΦΗ και εκείνον του πρώτου γύρου.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την ήττα από τον ΟΦΗ: “Περισσότερο με χάλασε η νίκη της Βάρης από την ήττα στο Γεντί Κουλέ. Είχα πει ότι για να πάρεις αποτέλεσμα στην έδρα του ΟΦΗ θα πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι και να τον βρεις στα χειρότερα του. Ότι έγινε στον πρώτο γύρο, έγινε τούμπαλιν στον δεύτερο. Πραγματικά, αυτός ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου”.

Για τις διαφορές που εντοπίζει ανάμεσα στον τωρινό ΟΦΗ και εκείνον του πρώτου γύρου: “Είδα μια γρήγορη ομάδα που δεν είχε σχέση με το αργό τέμπο του πρώτου γύρου. Ο τρόπος που κυκλοφορεί την μπάλα έδειχνε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και οι παίκτες που έχουν μπει, έχουν ανεβάσει επίπεδο τον ΟΦΗ. Νομίζω ότι αυτό που είδα από τον ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με καμία ομάδα και για να ξεκαθαρίσω, αυτό αφορά τον δεύτερο γύρο”.

Για την μάχη της ανόδου: “Η ανατροπή θα πάει στην τελευταία αγωνιστική και μετά την ήττα της Τριγλίας η κούρσα έγινε για δύο. Θεωρώ δύσκολο να πάει ο ΟΦΗ ή ο Φωστήρας στο +4. Και το βλέπω δύσκολο. Ακόμα και αν ο Φωστήρας σκοντάψει δύο φορές, πάλι θα είναι στο +3”.

Για τα παιχνίδια που θα κρίνουν την άνοδο: “Ο Φωστήρας δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή αν και η Κηφισιά δεν πατάει καλά στα πόδια της και είναι σημάδι το γεγονός ότι στον δεύτερο γύρο κέρδισε μόνο τους Τράχωνες. Επίσης, πιστεύω ότι το άλλο δύσκολο θα είναι στον Κρουσώνα. Ο ΟΦΗ δίνει πολύ μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή και ο Ατρόμητος έχει μια ένσταση που θα κερδίσει. Τα Καμίνια είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και το άλλο δύσκολο παιχνίδι είναι μέσα στη Νίκαια”.

 

Για το ενδεχόμενο να παιχτεί η άνοδος την τελευταία αγωνιστική: “Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φωστήρα θα είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι μια κωλοπετσωμένη ομάδα. Προβλέπω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και θα είναι μια μάχη. Ο ΟΦΗ βγαίνει πρωταθλητής με σκορ 2-0, αυτό σημαίνει ότι ο Φωστήρας θα παίξει για τρία αποτελέσματα και μπορεί να πάει ακόμα και σε μπαράζ. Βάλτε λίγο στο μυαλό σας το τι έπαθε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό. Όπως πολύ δύσκολο παιχνίδι θα είναι και αυτό με την Τριγλία γιατί την Κυριακή έχασε πολλές ελπίδες”.

Για την μάχη που δίνει για την παραμονή ο Ερμής: “Αν χάσει ο Ατρόμητος την Κυριακή θα είναι ένα μεγάλο δώρο για εμάς και θα μας κάνει πιο εύκολο τον δικό μας δρόμο. Μας αρκεί να κάνουμε τρεις νίκες μέσα στην έδρα μας. Εννοώ ότι είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας όμως δεν ήταν ήττες εκτός πρόγραμματος. Η σωστή βαθμολογία της Βάρης είναι αυτή που έχει γιατί πίστευα ότι δεν θα κέρδιζε κανέναν από τους πρώτους και θα κέρδιζε την Επισκοπή από όπου έχασε τελικά. Αν πάρουμε αποτέλεσμα στην Βάρη νομίζω ότι κατά 90% έχουμε τελειώσει την υπόθεση της παραμονής. Δεν θέλω με τίποτα να κριθεί η παραμονή μόνο στα τρία εντός έδρας παιχνίδια. Θεωρώ ότι έχουμε τεράστια ευκαιρία να τελειώσουμε την παραμονή στο παιχνίδι της Κυριακής”.

Για την εικόνα του Ερμή κόντρα στον ΟΦΗ: “Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και δεν έχουμε την δυνατότητα σαν τον ΟΦΗ ώστε να αλλάζουμε συνεχώς παίκτες. Στην ουσία πήγαμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ κάνοντας μισή προπόνηση. Όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους. Όμως θα πω και κάτι άλλο. Ο Ερμής πήγε στο “Γεντί Κουλέ” χωρίς κόμπλεξ, ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο δίχως να κάνει καθυστερήσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook