“Δεν μας βολεύει ούτε η ισοπαλία με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του Ατρομήτου Πειραιά Βαγγέλης Λαϊβεράς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και εξέφρασε την άποψη ότι θα είναι εκείνος που θα πάρει την άνοδο. Τι  είπε για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Λαϊβεράς στoν Athletic Radio 104,2

Για τις ελπίδες παραμονής του Ατρομήτου: «Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη. Εμείς κάναμε το χρέος μας, ήθελε η μοίρα να ισοφαριστούμε. Συνεχίζουμε και θα παλέψουμε μέχρι να έχουμε μαθηματικές ελπίδες. Εγώ ελπίζω πάντα, μαθηματικά δεν είμαστε πεσμένοι και αν κερδίσουμε την ένσταση με την Γλυφάδα τότε δεν έχουμε 24 βαθμούς αλλά 27. Θα επιδιώξουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Αν δεν κερδίσουμε τον ΟΦΗ, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολο. Πέρυσι ήμουν στην ομάδα και ο Ατρόμητος έκανε εξαιρετική πορεία, φέτος ο Ατρόμητος έχει αλλάξει πολύ όπως και ο ΟΦΗ που δεν είναι αυτός του πρώτου γύρου».

Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια: «Έχει προπονητή, έναν τζέντλεμαν όπως είναι ο κύριος Νιόπλιας και είναι πολύ διαφορετικός. Ο ΟΦΗ είναι ιστορική ομάδα και είναι κρίμα να βρίσκεται στην Γ Εθνική, πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει. Η μοίρα μας βάζει να παλεύουμε την Κυριακή και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Για το τι έκανε λάθος ο ΟΦΗ στον πρώτο γύρο: «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα στην Γ Εθνική. Πιστεύω ότι τα παιδιά του ΟΦΗ είχαν μείνει στην Σούπερ Λιγκ όμως είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία. Τον είχα δει στο παιχνίδι με τον Εθνικό και είχα αναρωτηθεί αν πράγματι ήταν ο ΟΦΗ. Όμως, αυτό ανήκει στο παρελθόν γιατί ο ΟΦΗ με την έλευση του κυρίου Νιόπλια και τις προσθήκες που έγιναν είναι πλέον μια άλλη ομάδα».

Για το πως αντιμετωπίζουν στον Ατρόμητο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είναι τιμή να βρίσκεσαι απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μεγάλη η ιστορία του. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως γνωρίζουμε ότι τα πλαστικά γήπεδα θα είναι το μειονέκτημα του».

Για το πως θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ η ομάδα του: «Ο ΟΦΗ έχει ένα δύσκολο έργο επειδή όλοι θέλουν να τον κερδίσουν. Και αυτό είναι δεδομένο. Εμείς σαν Ατρόμητος, επειδή είναι αυτή η φιλοσοφία μου, θα παίξουμε επιθετικά και μην ξεχνάτε ότι πέρυσι αναδείχθηκε η ομάδα με την καλύτερη επίθεση. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη γιατί αν έρθει η ισοπαλία τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς».

Για την μάχη της ανόδου: «Ανάμεσα στους δύο θα κριθεί η άνοδος. Αν υπολογίσουμε ότι ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Φωστήρα τότε θα πετύχει την άνοδο. Ο Φωστήρας έχει σοβαρή ομάδα, παίζει κλειστά και όλα τα παιχνίδια τα παίρνει με 1-0 όμως πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook